antibes city content
Antibes

Auto huren Antibes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Antibes gaat nergens zo gemakkelijk als bij onze goedkope autoverhuur. Wij hebben uitmuntende huurauto's voor u klaar staan waarmee uw verblijf in Antibes nog comfortabeler kan verlopen. Ons totale aanbod bestaat uit auto's die niet ouder dan een half jaar zijn en in uitstekende staat van technisch en optisch onderhoud verkeren. Wij zijn er van overtuigd dat u bij ons altijd wegrijdt in een representatieve auto die optimaal presteert en voldoet aan alle veiligheidseisen. Om u te bewijzen dat wij ook echt de allergoedkoopste zijn, maken wij graag een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's voor u in orde! Tijdelijk vervoer van onze professionele autoverhuur is steeds de beste keuze!

ALLE SIXT LOCATIES

Plezierig onderweg met een huurauto van Sixt autoverhuur in Antibes!

Met 4000 vestigingen over de hele wereld horen wij tot de grootste autoverhuurbedrijven en deze status hebben wij niet voor niets bereikt. Dankzij een perfecte service en een zeer klantvriendelijke benadering kunt u nu ook een auto huren in Antibes tegen verrassend lage prijzen. Van tevoren kunt u zich al goed over onze mogelijkheden informeren via onze duidelijke website, waar u ook online direct een auto naar keuze kunt bespreken bij de autoverhuur in Antibes. U kunt ons vinden op twee uitstekend bereikbare locaties aan de Gare SNCF Place Pierre Semard, 06600, bij het treinstation van Antibes, én aan de 22 Boulevard Albert 1er, 06600. De openingstijden vindt u overzichtelijk bij elkaar op de website!

antibes city content
Bekijk meer Bekijk minder
antibes city small1

Voor iedere gewenste periode een goed auto huren in Antibes!

U kunt bij Sixt in Antibes voor een door uzelf te bepalen periode een zeer goede auto huren via de website, onze handige mobiele app of natuurlijk persoonlijk bij één van de locaties in de stad. Wij laten u pas vertrekken wanneer u en wij er van overtuigd zijn dat u gekozen heeft voor de beste auto in uw situatie. Zo kunt u zonder zorgen het mooie Antibes ontdekken en genieten van onder meer de haven in Port Vauban met de grootste plezierjachten ter wereld, het interessante oudheidkundige museum en de oude Romaanse kathedraal!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties