annecy city content
Annecy bij Centraal Station

Annecy bij Centraal Station AUTOVERHUUR

adres

5 bis Avenue de Chevene, 74000 Annecy

GDS-Code: NCY

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 18:30

ZA:

09:00 - 17:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Annecy bij Centraal Station

Auto huren in Annecy bij Centraal Station

Als u het historische stadje Annecy in het oosten van Frankrijk wilt bezoeken, dan kunt u goedkoop een auto huren in Annecy bij het Centraal Station. Bij Sixt autoverhuur heeft u een ruime keuze uit verschillende voertuigen. Voor een compacte auto als een Ford Kia, een personenbusje om met meer dan vijf personen te reizen of een comfortabele BMW bent u bij Sixt op de juiste plek. Als u dus met de tourbus, het vliegtuig of de trein reist, dan kunt u met een huurauto toch genieten van alle vrijheid van een auto. U kunt uw voertuig 24 uur per dag ophalen bij onze autoverhuur Annecy bij het Centraal Station om deze prachtige regio te verkennen.

annecy city content
Bekijk meer Bekijk minder
friends trip mountains

Trek erop uit in Rhône-Alpes

Annecy heeft een oud stadscentrum met als trekpleister het Palais de I'Ilse, een imposant gevangenisgebouw dat uit de 12e eeuw stamt. Verder bevindt u zich in de regio Rhône-Alpes dat aan Zwitserland grenst, met als hoofdstad Lyon dat het ook zeker waard is om een dagtrip aan te wijden. Met de auto trekt u erop uit om de vele natuurgebieden te bezoeken die deze regio rijk is. U bevindt zich namelijk dicht bij de Alpen en de Jura die door de rivier de Rhône van elkaar gescheiden worden. Huur tijdens uw vakantie een auto bij de autoverhuur van Sixt en ontdek al het moois dat Oost-Frankrijk u te bieden heeft!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.5 / 222 Beoordelingen

Axel R.

Super expérience! L'équipe d'Annecy est top!

Particulièrement Adam qui m'a offert un jolie surclassement sur une Mercedes Classe C Hybride

A première v.

Agence très accueillante et personnel à l'écoute. Encore merci de m'avoir surclasser.. un seul reproche, désormais je vais avoir du mal à me passer de la boîte automatique ;).

Bernard G.

Excellent accueil, véhicule très bien préparé.