annecy city content
annecy city header
Autoverhuur
Annecy
Annecy bij Centraal Station

Annecy bij Centraal Station AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

5 bis Avenue de Chevene, 74000 Annecy

Openingstijden

MA - VR:

07:30 - 18:30

ZA:

09:00 - 14:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren in Annecy bij Centraal Station

Als u het historische stadje Annecy in het oosten van Frankrijk wilt bezoeken, dan kunt u goedkoop een auto huren in Annecy bij het Centraal Station. Bij Sixt autoverhuur heeft u een ruime keuze uit verschillende voertuigen. Voor een compacte auto als een Ford Kia, een personenbusje om met meer dan vijf personen te reizen of een comfortabele BMW bent u bij Sixt op de juiste plek. Als u dus met de tourbus, het vliegtuig of de trein reist, dan kunt u met een huurauto toch genieten van alle vrijheid van een auto. U kunt uw voertuig 24 uur per dag ophalen bij onze autoverhuur Annecy bij het Centraal Station om deze prachtige regio te verkennen.

annecy city content
Meer
friends trip mountains
Trek erop uit in Rhône-Alpes

Annecy heeft een oud stadscentrum met als trekpleister het Palais de I'Ilse, een imposant gevangenisgebouw dat uit de 12e eeuw stamt. Verder bevindt u zich in de regio Rhône-Alpes dat aan Zwitserland grenst, met als hoofdstad Lyon dat het ook zeker waard is om een dagtrip aan te wijden. Met de auto trekt u erop uit om de vele natuurgebieden te bezoeken die deze regio rijk is. U bevindt zich namelijk dicht bij de Alpen en de Jura die door de rivier de Rhône van elkaar gescheiden worden. Huur tijdens uw vakantie een auto bij de autoverhuur van Sixt en ontdek al het moois dat Oost-Frankrijk u te bieden heeft!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.0 / 69   Beoordelingen

Jean marc P.

Exellent ! .... un Vrai loueur ici !!

Pas de surprise ici !

Thibault Gomes de P.

Très bonne location, personnel aimable, accueillant, souriant, à l’écoute et disponible. Véhicule de qualité, très propre et bien entretenu.

Première location avec Sixt et certainement pas la dernière !

N.

Très content d'avoir loué chez eux. Ils nous ont sorti d'une galère logistique.