annecy city content
Annecy

Auto huren Annecy – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Annecy en de directe omgeving zijn te mooi om niet volledig in u op te nemen. Om overal te kunnen komen heeft u een auto nodig. Daarvoor zorgt SIXT autoverhuur. De stad die centraal gelegen is staat bekend om haar sfeervolle paleis op het eiland en natuurlijk het beroemde Meer van Annecy, moet u minstens eens in uw leven gezien hebben. Om alles te kunnen zien en niets te hoeven missen kunt u een auto huren in Annecy. Daarvoor hoeft u geen moeilijke toeren uit te halen, want u kunt uw huurauto gemakkelijk ophalen op het centraal station, aan 5 bis Avenue de Chevesne.

ALLE SIXT LOCATIES

Service waar u optimaal van profiteert

Wilt u een auto huren, dan wilt u zeker weten dat u optimaal gebruiksgemak kunt ervaren. Misschien doet u zelfs een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en dan kan het niet anders dan dat u hier uitkomt. U kunt gemakkelijk reserveren doormiddel van de mobiele app voor de tablet, PDA of smartphone zodat u zeker weet dat er een auto klaar staat wanneer u komt. Reserveren kunt u dus zelfs onderweg nog doen! De afhandeling kan worden gedaan per mobiele telefoon, internet, een automaat of aan de balie. Zo kiest u de vorm die u het best uitkomt.

annecy city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Voordelen van een auto huren Annecy

Wij bieden u altijd de nieuwste huurauto's aan. Zo kunt u in een veilige en betrouwbare auto de weg om op de stad Annecy en het verfrissende meer te gaan verkennen. U kunt de huurauto 24 uur per dag inleveren, en dus kunt u uw dag inrichten zoals u dat zelf wil. De goedkope autoverhuur die wij aanbieden kunt u zelf uitbreiden met optionele extra's. Zo kunt u bij uw autoverhuur in Annecy een navigatiesysteem bijboeken of een kinderzitje reserveren. U bent voorzien van een all-risk verzekering en dus kunt u met een gerust hart de weg op wanneer u kiest voor auto huren in Annecy. Bent u al bekend met de Sixtkaart? Hiermee profiteert u in Annecy en ver daarbuiten van talloze voordelen.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties