Saksen

Huur een auto in Saksen

Wie de regio Saksen in Duitsland bezoekt, huurt natuurlijk een auto. Dat is namelijk heel handig en huurauto’s van SIXT zijn overal te vinden, zoals bij het treinstation van Dresden of Leipzig. Of je nu zakelijk of met je hele gezin naar dit mooie gebied in Duitsland reist, een auto huren in Saksen is makkelijk en comfortabel. De altijd nieuwe en voordelige auto’s die daarbij passen, helpen je op weg. Je kan kiezen uit SUV’s, sedans of stationwagens. Je kunt waar ook in Saksen van onze diensten gebruik maken. Ook chauffeursdiensten lopen via de SIXT app en website.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Saksen

SIXT heeft een aantal huurperiodes en categorieën in Saksen om een auto te huren. Denk eens aan een comfortabele SUV voor een hele week of een voordelige sedan voor het weekend. De haal- en retourtijden zijn altijd flexibel en gelden voor iedere locatie in de streek Saksen in Duitsland. Daarnaast zijn er vele handige extra’s te boeken, zoals diverse kinderstoelen of winterbanden. SIXT doet er alles aan om je reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Start je reis naar Saksen en boek vandaag nog.

 

SIXT diensten in Saksen

Handige tips bij een bezoek aan Saksen

Autoverhuur zonder creditcard in Saksen:

Een card eigenaar kan een auto huren mits deze voldoet aan de voorwaarden en er voldoende geld op de rekening staat.

Flexibel huren bij SIXT in de regio Saksen:

Alle huurauto’s kan je achteraf betalen of zelfs kosteloos annuleren wanneer het anders loopt dan gepland.

Autoverhuur in Saksen onder de 25 jaar:

Een auto huren in Duitsland vanaf 18 jaar kan. De bestuurder moet wel 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Beste steden om te bezoeken in Saksen

  • Dresden is de hoofdstad van de regio Saksen: En je kunt er het hele jaar door terecht. Deze voornamelijk barokke stad heeft mooie bezienswaardigheden, zoals de Dresden Zwinger en de Frauenkirche. Er zijn veel mogelijkheden voor excursies en vooral het Semper operahuis is leuk. Alles is gemakkelijk met de huurauto van SIXT te bereiken.
  • Leipzig: Een bezoek aan Saksen is niet compleet zonder een bezoek aan de stad Leipzig, gelegen in het westen van Saksen. De stad is voldoende om er een hele dag in rond te dwalen. Maar een bezoek aan de Leipzig Zoo en de Panometer is ook een aanrader. Net buiten Leipzig moet je zeker een bezoek brengen aan het Völkerslacht Denkmahl, dat is een hele ervaring.
  • Chemnitz ligt iets zuidelijker in Saksen: Daar vind je allerlei uitstapjes om met de huurauto te maken. Het barst er van de musea, zoals Gunzerhauer en het archeologie museum bijvoorbeeld. Deze hebben een bijzondere historische waarde voor Saksen. Verder is Chemnitz een erg gezellige Duitse stad, waar uitgaan en het theater belangrijk zijn.

Tips voor Saksen in de winter

Overwinteren in Saksen is geweldig. Het weer in midden Duitsland is koud maar aangenaam. Je kunt de eindeloze parken bezoeken die in deze periode echt sprookjesachtig zijn. Zoals het Muskauer park. Maar ook de wintersport liefhebber kan in Saksen terecht voor prachtige langlauf tochten of schaatsen. Boek dus vooral een echte wintervakantie in Saksen, het is de perfecte winterbestemming.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties