Autoverhuur
Leipzig
information
Kaart

Leipzig Centraal Station AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Willy-Brandt-Platz bei Gleis 1, 04109 Leipzig

Openingstijden

MA - VR:

07:00 - 21:00

ZA:

09:00 - 16:00

ZO:

10:00 - 18:00

Vakanties:

10:00 - 18:00

Kaart
Nabijgelegen locaties

Het gemak en voordeel van een auto huren bij Leipzig Centraal Station

Waar kunt u beter terecht voor het huren van een auto dan bij Sixt autoverhuur aan het Leipzig Centraal Station? Het oude, begin 1900 gebouwde spoorwegcomplex is het grootste kopstation van Europa. Het maakt onze autoverhuur aan de Willy-Brandt-Platz bei Gleis (op niveau 7 van de parkeergarage) tot de perfecte uitvalsbasis om deze voormalige DDR-stad te leren kennen. Of u nu een luxe stadsauto, stationwagen, sportauto, cabrio of SUV wilt huren, onze deskundige en vriendelijke medewerkers zorgen dat u alle dagen een nieuwe BMW, Ford, Mercedes, W, Citroën of Skoda goedkoop kunt afhalen. U krijgt bij het Centraal Station een huurauto met winterbanden, waarbij alle rijkilometers al in de huurovereenkomst zijn opgenomen. Kies voor voordelige opties als een navigatiesysteem, extra bestuurder en kinderzitje en u rijdt uw hele verblijf veilig en onbezorgd door Leipzig.

Meer
couple beer bar
Autoverhuur bij Sixt brengt alle stadsattracties binnen handbereik

Leipzig is een van de meest bloeiende steden van Duitsland en heeft tal van bezienswaardigheden. Al direct naast het perron vindt u de Promenade, een uniek winkelcentrum waar u urenlang kunt shoppen. Het oude, uit 1557 daterende stadhuis in de aantrekkelijke binnenstad geldt als een van de belangrijkste gebouwen uit de Renaissance. Bij de Nikolai kerk, de grootste kerk van de stad, begon de vreedzame demonstratie tegen het DDR-bewind, wat uiteindelijk in november 1989 tot de val van de Muur leidde. Een ander hoogtepunt om naartoe te rijden, is de vijftiende-eeuwse Thomas kerk. De in grootte 12e stad van Duitsland mag ook wel componistenstad worden genoemd. Beroemde componisten als Bach, Wagner, Mendelssohn, Schumann en Grieg hebben hier gewoond, gestudeerd of gewerkt. Stop daarom onderweg ook even bij Het Bach Museum en Stasi Museum. U kunt uw gehuurde auto ook na sluitingstijd van het verhuurstation terugbrengen. Rijd naar de parkeergarage bij het station en deponeer uw autosleutels in de Sixt-box op de begane grond van de parkeergarage. Twijfel dus niet langer en huur nu uw auto bij Sixt!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.6 / 40   Beoordelingen

Kerstin T.

Hol mir öfters da ein Leihwagen...diesmal(bereits zum 2.mal)in Leipzig...alles okay

Ulf-Gundo S.

Freundliche Bedienung, direkt vor der DB Lounge platziert und aktuell die einzige Autovermietung im Leipziger Hauptbahnhof. Es gibt zwei Theken, bei meinen beiden Besuchen war jeweils nur ein Mitarbeiter vor Ort, schien mir aber völlig ausreichend.

Felix B.

Sehr kompetente Mitarbeiter.

Top Service und Autos!!