Rostock Centraal Station

Rostock Centraal Station AUTOVERHUUR

adres

Gerhart-Hauptmann-Str. 13, 18055 Rostock

GDS-Code: RLG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 18:00

ZA - ZO:

09:00 - 12:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Rostock Centraal Station

Wat maakt SIXT Rostock CS zo speciaal?

Handige locatie:

Direct na aankomst met de trein heb je een eigen voertuig.

Flexibele openingstijden:

Ophalen en brengen buiten openingsuren is mogelijk.

De vloot:

Premium voertuigen van topmerken en gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Scherpgeprijsd:

Geniet van economy prijzen voor eersteklas voertuigen.

Op Rostock CS een auto huren

Een medewerker van SIXT zal op je wachten op Rostock Centraal Station. Het is heel eenvoudig en voordelig om op Rostock CS een auto te huren. Reserveer de voertuigcategorie die je nodig hebt en een SIXT medewerker zal je de sleutel overhandigen via onze Meet & Greet service. Je krijgt altijd een passend voertuig mee uit de categorie die je hebt gereserveerd. Met een sedan of SUV voor groepen uit onze vloot rijd je soepel door de stad. Je boekt de extra’s die je nodig hebt bij tijdens je reservering zoals kinderzitjes, navigatie en een extra bestuurder.

 

Op Rostock CS een auto huren

SIXT vestiging Rostock CS

Onze SIXT medewerker staat voor je klaar op treinstation Rostock CS voor de overdracht. Uiteraard zijn we perfect met de trein te bereiken en met de auto via de Südring. Daardoor heb je nooit last van wachtrijen bij de balie en rijd je direct naar je volgende bestemming in je eigen voertuig. Je kunt het voertuig op afspraak op ieder moment ophalen. Een SIXT medewerker neemt één dag voor het einde van de huurperiode contact met je op om het tijdstip en de plaats te bepalen waar de huurauto weer kan worden afgeleverd. Zo is op Rostock CS een auto huren flexibeler dan ooit.

Ontdek Rostock met jouw huurauto

Rostock is van oorsprong een Hanzestad waar handel floreerde. Breng een bezoekje aan de Marienkirche waarna je uitwaait op het Warnemünde Strand en een drankje doet in de nabijgelegen Alter Strom haven. Daarna kan je gezellig het centrum in bij de Neuer Markt. Met kinderen is het ook zeker leuk om de Rostock Dierentuin te bezoeken.