Rostock

Huur een auto in Rostock met SIXT

Als je op zoek bent naar een autoverhuurder met auto’s van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs dan zit je bij SIXT op het juiste adres. Als ’s werelds meest toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten weten wij wat je nodig hebt wanneer je een auto huurt en bieden we je de allerbeste service. Huur een auto in Rostock met SIXT om te kunnen genieten van deze mooie Duitse stad en de omgeving. Je haalt jouw SUV of Cabrio op bij een van onze vestigingen. Zo zitten we bijvoorbeeld op het centraal station van de stad en vind je ons ook op het Rostock Airport (RLG).
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Rostock

We hebben een grote vloot aan de mooiste voertuigen voor jou klaarstaan bij onze vestigingen in Rostock. Hier kun je kiezen wat voor een huurauto bij jou past en hoe lang je deze wilt huren. We hebben verschillende soorten modellen, waaronder Compacte en Sportmodellen. Deze kun je bij ons huren zolang als je zelf wilt. Zo verhuren we de voertuigen al vanaf eendagshuur tot aan langere periodes, zoals langetermijnverhuur. Je kunt bij ons ook extra’s bijboeken, zoals een navigatiesysteem.
 

SIXT diensten in Rostock

Handige tips bij bezoek aan Rostock

Dekkingspakketten:

Ga met een verzekerd gevoel de weg op door een dekkingspakket van SIXT bij te boeken.

 
 
 

One-way huur:

Het is mogelijk om sommige one-way verhuringen te gebruiken. Indien dit mogelijk is dan wordt er een toeslag voor gerekend.
 
 

Autoverhuur onder 18 jaar:

Je kunt in Rostock al een auto bij ons huren vanaf 18 jaar, mits je minimaal één dag in het bezit van je rijbewijs bent.
 

Wat te doen in Rostock

Rostock is een middeleeuwse stad met veel bezienswaardigheden. Zo heb je bijvoorbeeld het stadhuis en de Marienkirche die zeker een bezoekje waard zijn. Daarnaast zijn wandelingen bij het Warnemünde lichthuis ook aan te raden en als je gek bent op dierentuinen pak je de auto naar de Rostock Zoo voor een leuk dagje uit. Kunstliefhebbers raden we aan naar de Rostcok Art Gallery te gaan.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties