Leipzig

Auto huren in Leipzig: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren doet u bij de autoverhuur van SIXT in Leipzig. U vindt ons onder meer bij Leipzig CS, in het centrum van Leipzig (Berliner Str. 3) en op Leipzig/Halle Airport (LEJ). Een huurauto reserveren kan op allerlei manieren. Online boeken kan via deze website of een app voor uw mobiele telefoon. Wilt u liever advies of iets overleggen? Dan kunt u ons altijd bellen voor een reservering. Langsgaan bij uw reisbureau of een van onze verhuurlocaties is natuurlijk ook mogelijk.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Leipzig heeft vele voordelen

Wie autoverhuur in Leipzig zegt, zegt goedkope autoverhuur in Leipzig. Velen maakten daarom inmiddels een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Goedkope autoverhuur vonden ze door te zoeken op autoverhuur en Leipzig. Afspraak is bij ons in Leipzig echt afspraak. U geeft aan wanneer welke auto voor u klaar moet staan. Wij zorgen dat dat in orde is, inclusief alle extra's. Met extra's bedoelen we bijvoorbeeld een all-riskverzekering, winterbanden, een kinderzitje, een navigatiesysteem of een extra bestuurder. Extra's zijn eenvoudig en tegen geringe meerprijs bij te boeken. U vindt ze terug in onze huurovereenkomst. Meer informatie over extra's kunt u op deze website lezen. Tot de vele voordelen rekenen we zeker ook onze goede service. Wij zijn 24/7 bereikbaar op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Kortom, ontdek zelf de vele voordelen van een auto huren in Leipzig!

Bekijk meer Bekijk minder

Veel moois ontdekken in Leipzig

Een dagje Leipzig is waarschijnlijk te kort om alles te ontdekken. Daarom is het zeker aan te raden om een auto te huren. Voordat u het weet, bent u bijvoorbeeld in de Zoo, een van de oudste dierentuinen van de wereld. De Thomaskirche is zeker ook een bezoek waard. De beroemde componist Johann Sebastian Bach was hier cantor. Een andere bekende kerk, de Nicolaikirche, speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van de DDR en de val van de muur. En de dag afsluiten met een concert van het wereldberoemde Gewandhausorchester in het Gewandhaus is natuurlijk helemaal top. Wij wensen u een heel prettig verblijf in Leipzig.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties