Berlijn Lichtenberg

Berlijn Lichtenberg AUTOVERHUUR

adres

Herzbergstr. 87-99, 10365 Berlin

GDS-Code: BER

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

06:00 - 20:00

ZA:

08:00 - 14:00

ZO:

10:00 - 14:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Berlijn Lichtenberg zo speciaal?

Handige locatie:

Je vindt onze locatie dichtbij het metrostation en de ringweg.

Ruime openingstijden:

Onze medewerkers staan iedere dag tot je beschikking.

Van alle gemakken voorzien:

Boek eenvoudig extra's voor een comfortabele trip.

 

Ruim aanbod aan luxe auto's:

Huur een luxe auto voor een betaalbare prijs.

Berlijn Lichtenberg auto huren

Ga je de prachtige stad Berlijn verkennen? In deze stad verplaats je je eenvoudig met een auto van SIXT autoverhuur Berlijn Lichtenberg. Wij hebben een breed aanbod verschillende auto's. Huur een compacte sedan en je vind overal snel een parkeerplaats. Kom je met het hele gezin? Denk dan eens aan een comfortabele stationwagen. Je kunt vele extra's toevoegen aan je boeking, zoals een extra dekking en kinderstoeltjes. Boek een GPS navigatiesysteem bij en je weet elke locatie makkelijk te vinden.

 

 

SIXT vestiging op Berlijn Lichtenberg

Berlijn Lichtenberg autoverhuur vind je in het oosten van de stad Berlijn in het stadsdeel Lichtenberg dichtbij het centrum. Via de ringweg rijd je gemakkelijk naar het centrum van Berlijn. Met het openbaar vervoer is de locatie ook goed bereikbaar. Neem de metro naar de Herzbergerstraat en je hoeft nog maar één minuut te lopen. Wil je de auto terugbrengen? Maak dan gebruik van onze ruime openingstijden. Lukt dit niet? Geen probleem. Onze auto's breng je 24 uur per dag terug. Wij leggen je op de locatie graag uit hoe dit werkt.

Ontdek Berlijn met jouw huurauto

Berlijn ontdek je eenvoudig met een auto van Berlijn Lichtenberg autoverhuur. Dichtbij onze locatie, vind je het Stasimuseum. Even verderop ligt de dierentuin van Berlijn, waar je ook een prachtig kasteel vind. Breng daarnaast zeker een bezoekje aan de Berlijnse muur en de Brandenburger Tor. Heb je behoefte aan wat meer rust? Met je huurauto van SIXT ben je zo bij het grote meer de Müggelsee.