Berlijn Treptow

Berlijn Treptow AUTOVERHUUR

adres

Tamara-Danz-Str. 11, 10243 Berlin

GDS-Code: BER

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

06:00 - 20:00

ZA:

08:00 - 14:00

ZO:

10:00 - 14:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT Berlijn Treptow zo speciaal?

Centrale locatie:

Je vindt onze vestiging aan de oostkant van het centrum.

De vloot:

Premium voertuigen van topmerken en gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Klantenservice:

Vriendelijk, Engels sprekend personeel staat voor je klaar.

 

Scherpgeprijsd:

Ervaar eersteklas voertuigen en service tegen economy prijzen.

Berlijn Treptow auto huren

Ervaar de premium voertuigen en uitstekende service van SIXT. Het is eenvoudig en voordelig om in onze vestiging Berlijn Treptow een auto te huren. Met een luxe sedan of ruime stationwagen toer je in comfort met je eigen voertuig door de hoofdstad van Duitsland. Boek extra kinderzitjes als er kinderen meereizen, navigatie om vlekkeloos de weg te vinden en een extra bestuurder om de rijtijd te verdelen. Voor nog meer zekerheid sluit je een extra dekking af om zorgeloos op pad te gaan. Met de service van SIXT autoverhuur Berlijn Treptow haal je simpelweg meer uit je tijd in Berlijn.

 

Berlijn Treptow auto huren

SIXT’s locatie Berlijn Treptow

Vanaf de B96a volg je de Warschauer Strasse en sla je rechtsaf de Mühlenstrasse in. Vervolgens sla je na ongeveer 300 meter rechtsaf de Tamara-Danz-Strasse in. Na ongeveer 250 meter bereik je de East Side Mall. Onze vestiging is recht tegenover je en valt niet te missen. Ook met de metro, tram en bus is onze vestiging goed te bereiken. Voor het retourneren van je voertuig ga je naar de Helen-Ernst-Strasse aan de achterkant van de East Side Mall. Parkeer je auto op de eerste verdieping op een SIXT parkeerplaats. Deponeer de sleutel in de sleutelbox op dezelfde verdieping naast de liften.

Ontdek Berlijn met jouw huurauto

Door op onze locatie Berlijn Treptow een auto te huren ben je direct in het centrum. Rijd vanaf onze vestiging in comfort naar de belangrijkste bezienswaardigheden van Berlijn zoals de Reichsttag, Berlijnse Muur en Brandenburger Tor. De Potsdamer Platz is de plek bij uitstek voor entertainment, winkelen en goede restaurants.