Berlijn Kudamm/Zoo 24h

Berlijn Kudamm/Zoo 24h AUTOVERHUUR

adres

Budapester Str. 45, 10787 Berlin

GDS-Code: BER

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt de Berlijn Kudamm/Zoo autoverhuur nu speciaal

Steeds een voertuig voor je:

Welke auto je ook wilt, je vindt het bij SIXT.
 

 

Moderne voertuigen:

Onze auto’s zijn ongeveer drie maanden oud en gloednieuw.
 

Eenvoudig te bereiken:

Wij liggen nabij verschillende trein -en bushaltes.

 

24u open:

Je kunt je auto terugbrengen wanneer je wilt en wanneer het je past.

Berlijn Kudamm/Zoo auto huren

Ga je het DDR Museum en de Berlijnse dom bezoeken in Berlijn en wil je je vakantie beleven zoals je zelf wilt? Gebruik dan de autoverhuur Berlijn Kudamm/Zoo van SIXT. Bij ons verkrijg je compacte voertuigen, bestelbusjes, SUV’s, sportmodellen, cabrio’s, luxeauto’s en personenbusjes. Die zijn in topvorm en worden nog moderner als je er extra’s zoals kinderstoelen, extra bestuurder en navigatiesysteem aan toevoegt. Of je nu met je familie naar de Brandenburger Tor rijdt in een personenbus of met je vrienden de dieren ontdekt in de Berlijnse Zoo door een SUV te boeken, dankzij SIXT lukt dit.

 

Berlijn Kudamm/Zoo auto huren

SIXT vestiging in Amsterdam

Kies je voor de Berlijn Kudamm/Zoo 24 auto huren optie van SIXT? Dan kun je je auto gemakkelijk komen afhalen want wij bevinden ons op een boogscheut van het centrum. Ben je toegekomen op het centraal station van Berlijn? Neem dan de S Hoppegarten op en stap af aan het Station Berlin Zoologischer Garten. Wij liggen op de Budapester Str. die daar recht tegenover ligt. Wil je nadat je gebruik gemaakt hebt van de Berlijn Kudamm/Zoo 24 auto huren mogelijkheid je auto terugbrengen? Dan moet je je voertuig gewoon even op onze parking parkeren en je sleutels aan een SIXT medewerker afgeven.

Ontdek Berlijn met je huurauto

Bij SIXT binnengestapt voor de autoverhuur Berlijn Kudamm/Zoo 24? Rij dan eens in je huurauto naar de Berlijnse Zoo want die ligt dichtbij onze vestiging. Dit is een toffe activiteit als je op familievakantie bent. Combineer dit met een bezoek aan het speels Techniekmuseum. Ontdek ook de woelige geschiedenis van Berlijn met een bezoek aan de Berlijnse Muur en de Sachsenhausen concentratiekampen.