city burgas content
Burgas

Auto huren Burgas – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u van plan om binnenkort naar Bourgas te reizen? Een auto huren is altijd de moeite waard, of het nu om een zakelijk uitstapje of een vakantie gaat. SIXT autoverhuur staat graag voor u klaar. Met een huurauto ontdekt u de stad en haar omgeving op uw eigen tempo.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto in huren Bourgas

Sixt heeft een bijzonder uitgebreide vloot en dat blijkt wel uit het feit dat u bij deze autoverhuur de grootste vloot wereldwijd vindt van BMW, Mercedes en Audi. Een auto huren in Bourgas is heel eenvoudig en kan niet alleen via de website, maar ook telefonisch of met behulp van de handige app. Bij het reserveren kunt u de gewenste categorie aangeven. U krijgt altijd een autotype dat binnen deze categorie valt. Onze autoverhuur in Bourgas vindt u bij de luchthaven van Bourgas (BOJ), maar ook verspreid over het centrum van de stad. Zo is Sixt voor iedere reiziger gemakkelijk te bereiken en kunt u meteen gebruik maken van uw gehuurde auto.

city burgas content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Met een huurauto Bourgas ontdekken

Bourgas is de hoofdstad van de gelijknamige oblast (provincie) en ligt aan de Zwarte Zee. De stad speelt een belangrijke rol in de olie-industrie en heeft bijna 300.000 inwoners. Wie met de auto de stad wil bekijken, moet er zeker tijd voor uittrekken om het zeer fraaie park te gaan bekijken. Dit park is mooi aangelegd en goed onderhouden. Het is daarmee een sieraad van de stad te noemen. Als u op zoek bent naar modieuze kleding voor scherpe prijzen is het winkelcentrum Mall Galleria echt iets voor u. Ook op het gebied van bars en restaurants is Bourgas goed voorzien. Probeer zeker eens het typisch Bulgaarse gerecht Gyuvech, een stoofpot met als belangrijkste ingrediënten paprika, bonen, courgettes en vlees.

tipp city

De omgeving van de stad

In de buurt van Bourgas zijn er een aantal zeer aantrekkelijke stadjes te vinden. Het vissersdorp Sozopol is een echt museumstadje. Prachtige uitzichten en authentieke huisjes hoewel het toerisme dit gebied al heeft ontdekt. Nesebar is misschien nog mooier, dit dorp ligt op een schiereiland en de landengte waarop het ligt is bijzonder smal. Voor de liefhebber zijn er oude Byzantijnse kerkjes in de kleine dorpjes te vinden. En natuurlijk zijn de prachtige stranden aan de Zwarte Zee met de auto zeer goed bereikbaar. Kavatsite beach heeft een uitstekende naam en is in het hoogseizoen net iets minder druk.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties