Iveco huren

Via SIXT kun je eenvoudig en betaalbaar wereldwijd een Iveco bestelbus of vrachtwagen huren. Of dit voor een aantal dagen is of slechts één dag maakt niets uit. De Iveco bestelbussen verkeren in een perfecte conditie, zijn ruim en je kunt er alles milieuvriendelijk en efficiënt mee vervoeren. Je kunt uit diverse Iveco huurauto's kiezen, handige middelgrote bestelwagens met verschillende laadruimtes, cabines en afmetingen. Een Iveco huren is een uitkomst voor bijvoorbeeld een kleine of middelgrote verhuizing, distributie of grote logistieke operatie. Spaar geld uit als je iets te vervoeren hebt door een auto te huren!

Een Iveco is snel en wendbaar

Een Iveco is een echte allround bestelauto die zeer geschikt is voor het lichte en snellere werk. Met de handige achterwielaandrijving en een breed ladderchassis kan de Iveco alles aan. De cabine is stijlvol en heeft diverse handige gadgets zoals elektrische ramen en een bergruimte voor een mobiele telefoon en zonnebril. Het stuurwiel en de stoelen zijn verstelbaar en zorgen ervoor dat je heerlijk comfortabel zit. De motoren voldoen aan de strenge Europese normen en zijn extra zuinig, stil en schoon. Met de Iveco gaan jij en je lading veilig op weg.

Iveco huren bij SIXT

3 Passagiers

Benzine

Airconditioning

Iveco's huren bij SIXT is top!

Een Iveco huren via onze autoverhuur betekent dat je altijd een premium model auto meekrijgt. De bestelwagens zijn nooit ouder dan twee jaar. De keuze aan bestelauto's is in alle steden, waar een verhuurlocatie is, gelijk. Je kunt dus in iedere stad het gewenste type Iveco huren. Op de topbestemmingen zoals bijvoorbeeld AmsterdamRotterdamUtrecht en Eindhoven is de vloot met bestelwagens vanzelfsprekend iets groter. Een auto huren kan altijd voor een zeer scherp tarief. En weet je niet precies welk formaat bestelwagen je nodig hebt, vraag dan advies aan onze klantenservice. Een Iveco huren kan via de website.  Als je een navigatiesysteem nodig hebt, kun je dit heel eenvoudig bijboeken.