Hero Man Car

ZAKELIJK AUTODELEN MET SIXT

Bedrijfsprofiel aanmaken en gaan

Probeer het uit: Zakelijk autodelen met SIXT share

Carsharing met SIXT share in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Duitsland is niet alleen geschikt voor particulieren, maar kan ook voor zakelijke doeleinden worden gebruikt. Met zakelijk autodelen voor bedrijven kun je eenvoudig een bedrijfsprofiel aanmaken via de SIXT app. Hierop kun je het bedrijfsadres opslaan en daar de bedrijfscreditcard aan toevoegen. Op deze manier worden je zakenreizen met SIXT share automatisch gefactureerd via je bedrijf. Zorg ervoor dat je het gewenste boekingsprofiel (zakelijk of particulier) selecteert voordat je aan je huur begint.

  • De facturering is tot op de minuut nauwkeurig, maar je kunt ook uur- of dagpakketten boeken.
  • Selecteer een voertuig naar keuze en reserveer dit in de SIXT app.
  • Laat het voertuig weer achter in een servicegebied of bij een van de SIXT-vestigingen in Utrecht, Maastricht en meer steden.

Ga voor zakelijk autodelen

Ben je onderweg naar een zakelijke bijeenkomst, maar je wilt of kunt geen gebruik maken van het openbaar vervoer? Geen probleem! Met SIXT share ben je zowel mobiel als flexibel. Dankzij de gunstige minutenprijzen en uurpakketten is het zakelijk autodelen zeker de moeite waard voor zowel korte als voor lange vergaderingen.

Ook als je net geland bent op het vliegveld en snel naar het centrum van de stad moet, ben je bij SIXT share aan het juiste adres. Met SIXT share rijd je zelf en kom je zonder stress op kantoor of je andere afspraak aan. En natuurlijk werkt het ook andersom. Laat de auto achter op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen op het vliegveld als je richting het vliegveld gaat.

Carsharing van stad naar stad

Lange Termijn Carsharing

Carsharing aanbiedingen

Dagpakketten

Model: 1-dagspakket (incl. 200 km) 3-daagspakket (incl. 400 km) 7-daagspakket (incl. 1000 km)
Skoda Citigo, Nissan Leaf € 69 € 119 € 199
BMW i3, VW e-Golf € 79 € 139 € 229
Jaguar I-Pace € 129 € 249 € 499

Geselecteerde pakketten kunnen tijdens het reserveringsproces worden gewijzigd. De tijd van het gekozen pakket begint te lopen zodra je de auto opent. Dat wil zeggen op het moment dat je op "Ontgrendelen" klikt in de SIXT app. Het wijzigen of annuleren van het geboekte pakket is niet meer mogelijk nadat de reis is begonnen. Dat wil zeggen na het aanklikken van "Ontgrendelen". Als je de huur voortzet nadat het geboekte pakket is verlopen, wordt er een minuutprijs van € 0,28/minuut in rekening gebracht, ongeacht het model van de auto.

>> Bekijk uurpakketten

Zo boek je de SIXT share uur- & dagpakketten:

Open de SIXT app

Klik het gewenste voertuig aan op de kaart en reserveer

Gewenste uur- of dagpakket kiezen

Kies het gewenste pakket, loop naar de auto, ontgrendel deze en je bent al snel onderweg

Beëindig de huur via de app

Parkeer het voertuig overal in het servicegebied en beëindig de huur

package de

Verdere categorieën

Uurpakketten

Lange Termijn Huur

Dagpakketten

APP DOWNLOADEN. REGISTREREN. RIJDEN.