VIND THE SWEETEST RIDE

Deze promotie is niet meer geldig!

Deze promotie is niet meer geldig!

Deelauto aanbiedingen

EEN RIT MAKEN IN ÉÉN VAN THE SWEETEST RIDES?
DIT IS WAT JE MOET WETEN:

Tot wanneer zijn de Sweetest Rides beschikbaar?

Tot en met 2 februar 2023.

Gingerbread Icon

Hoe kan ik een Sweetest Ride reserveren?

 1. Open de ‘Share’ tab in de SIXT app
 2. Open de filteroptie rechts onderin het scherm en filter op ‘’Gingerbread’’
 3. Reserveer de auto de eerste 15 minuten gratis
 4. Ga naar de auto, open ‘m met de app & geniet van de sweetest ride van het jaar

Hoe ontvang ik de € 10 voucher*?

 1. Post een foto of video, deel deze in je story op je social media en tag @sixtnl
 2. Deel een bewijs van je post met ons in een DM
 3. Je ontvangt je € 10 voucher* via de DM

Wat zijn de voordelen?

 1. Je kunt erop vertrouwen dat jij de show steelt op de weg
 2. Je rijdt alle gingerbread wrapped auto’s voor een vaste lage prijs van € 0,19 cent per minuut gedurende de hele actieperiode
 3. Post een foto in je story op social media, tag @sixtnl en je ontvangt een € 10 SIXT share voucher via direct message

Het is zo eenvoudig

Download de SIXT app

Download de nieuwste versie van de SIXT app

Registreren

Vul je gegevens in zodat wij een account voor je kunnen aanmaken. We activeren je account binnen de kortst mogelijke tijd zodat je snel op weg kunt!

Rijden

Reserveer een voertuig in de app en je kunt op weg! 

app schermafbeelding 7

SIXT share servicegebieden overzicht

Carsharing - deel een voertuig en huur flexibel op elke hoek van de straat in:

Laat de auto achter bij één van onze vestigingen in de volgende steden

 • Maastricht
 • Groningen
 • Almere
 • Eindhoven

Bekijk ook onze voorwaarden voor zakelijke klanten:

*DEELNAMEVOORWAARDEN VOOR DE SIXT SHARE ACTIE “THE SWEETEST RIDE”

De organisator van de actie is Sixt B.V., Kruisweg 791 te Hoofddorp

DETAILS OVER DE VOUCHERS:

- Sixt B.V. geeft binnen de actieperiode (01.12.2022 00:00 tot 02.02.2023 23:59) een € 10 SIXT share voucher weg bij deelname aan de actie.

- Het kan tot twee weken duren voordat de vouchercode wordt geleverd vanaf het moment van deelname. De voucher wordt via direct message naar de deelnemers gestuurd.

- Er is geen mogelijkheid tot ruilen of contante betaling.

GEGEVENS OVER DEELNAME:

 • De actie loopt van 01.12.2022 00:00 tot 02.02.2023 23:59. De sluitingsdatum voor deelname is 2 februar 2023 om 23:59 uur.
 • Alleen natuurlijke personen die de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt, woonachtig zijn in Nederland en die met deze deelnamevoorwaarden hebben ingestemd, komen in aanmerking voor deelname. Uitgesloten zijn werknemers van Sixt B.V.
 •  Een persoon neemt deel aan de actie door een bericht/verhaal op zijn of haar social media profiel te plaatsen met in ieder geval een foto van een originele Sixt Share Ginger Bread Auto en @sixtnl in dat bericht te taggen. Een screenshot als bewijs moet daarnaast via een direct message naar @sixtnl worden gestuurd.
 • De deelnemers worden per direct message op de hoogte gebracht dat zij een €10 voucher voor Sixt share zullen ontvangen en worden gevraagd hun volledige naam en geboortedatum naar @sixtnl te sturen.
 • De voucher wordt verzonden via een direct message van @sixtnl.
 • Het is een campagne in heel Nederland. Dit betekent dat de voucher alleen binnen Nederland wordt uitgereikt en ook alleen in Nederland kan worden gebruikt. SIXT share is alleen beschikbaar in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.
 • Let ook op de informatie over gegevensbescherming, die je ook op onze website kunt vinden.
 • Aansprakelijkheid en schadevergoeding is voor zover mogelijk uitgesloten.
 • Deelname is uitsluitend persoonlijk. Deelname via geautomatiseerde diensten of andere derden is niet toegestaan.
 • Per deelnemer wordt slechts één inzending met een voucher gehonoreerd.
 • Sixt B.V. heeft het recht om deelnemers zonder opgaaf van redenen uit te sluiten van deelname als er een redelijk vermoeden bestaat van manipulatie of schending van de deelnamevoorwaarden.

HOE KAN IK EEN VOUCHER KRIJGEN?

Deelname vraagt om de volgende stappen:

1. Maak een foto van een gingerbread-wrapped deelauto
2. Plaats de foto van de gingerbread-wrapped deelauto op je eigen social media profiel en schrijf daar eventueel een leuk verhaal bij
3. Tag @sixtnl in het bericht
4. Maak een screenshot van je verhaal met foto en stuur deze via een direct message naar @sixtnl.

Deelnemers worden via een direct bericht op de hoogte gebracht dat zij een €10 voucher voor Sixt share ontvangen.

Sixt B.V. heeft het recht om wijzigingen aan te brengen in de actie. De betreffende voucher is niet overdraagbaar en kan niet contant worden uitbetaald.

WIJZIGINGEN:

Sixt B.V. behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te beëindigen. Sixt maakt van deze mogelijkheid met name gebruik als om technische redenen (bijvoorbeeld virussen in computersystemen, manipulatie of fouten in de software) of om juridische redenen een goede uitvoering van de campagne niet kan worden gegarandeerd.

AANSPRAKELIJKHEID:

De verplichtingen van Sixt B.V. zijn beperkt tot het uitreiken van de voucher.

INSTAGRAM/FACEBOOK/TIKTOK

Deze promotie is niet gelieerd aan Instagram/Facebook/TikTok en wordt op geen enkele manier gesponsord, onderschreven of beheerd door Instagram/Facebook/TikTok. De ontvanger van de door de deelnemers verstrekte informatie is niet Instagram, maar Sixt B.V. De verstrekte informatie wordt alleen gebruikt voor de actieperiode en wordt na afloop van de actieperiode verwijderd.

*De vouchers zijn geldig voor SIXT share carsharing in Nederland; geldig voor huren met de uiterlijke ophaaldatum 28.02.2023; alleen geldig voor consumenten en niet in combinatie met andere kortingen; contante betalingen of restitutie niet mogelijk; geldig voor enkel gebruik en voor één rit, indien de voucher niet volledig wordt opgemaakt, vervalt het resterende bedrag; wanneer een verlengde reservering is gemaakt maar er geen rit plaatsvindt kan de voucher niet worden verzilverd; doorgeven of doorverkopen aan derden is verboden; aanbod kan zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden.

DETAILS OVER DE SIXT SHARE GINGER BREAD / SWEETEST RIDES DEELAUTO’S

Er zijn in de Sixt share steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zeven BMWi3 auto’s met een ginger bread wrap. Deze zijn met SIXT share carsharing in Nederland te huur; er geldt een vaste lage minutenprijs van €0,19 op alle gingerbread/Sweetest Rides deelauto’s van het merk BMW i3; vanaf 06.12.2022 tot en met 02.02.2023 (23:59 als laatste starttijd van een rit) in de SIXT share servicegebieden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht; Deze aanbieding kan ten alle tijden worden aangepast of beëindigd. Per dag reis je

gratis 200 kilometers. Extra kilometers (>200 km) bedragen: €0,39/kilometer. Eigen risico van € 950 is standaard inbegrepen. Extra’s: Het eigen risico verlaag je naar € 450 vanaf € 0.05 per minuut (vanaf € 14/dag) of naar € 0 vanaf € 0.09 per minuut (vanaf € 22/dag). De prijzen voor de 'Basic' en 'Smart' dekkingsopties variëren op basis van de geselecteerde autocategorie en de waarde daarvan. De prijzen die van toepassing zijn vind je in de SIXT app wanneer je een auto reserveert. De Sixt share huurvoorwaarden zijn van toepassing op alle huren.

APP DOWNLOADEN. REGISTREREN. RIJDEN.