Auto delen met SIXT share

€ 15 gratis op je eerste rit¹

De voordelen van auto delen met SIXT share

Overal parkeren, nergens betalen:

Alles is bij de prijs inbegrepen, je betaalt alleen voor wat je rijdt. Het tarief is inclusief dekking, een basispakket kilometers en laadkosten. En het beste van alles: je parkeert gratis op alle openbare parkeerplekken in onze servicegebieden.

Drop where you shop:

Onze deelauto’s in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam mag je vrij in onze servicegebieden oppikken en achterlaten. Ze zijn 24/7 beschikbaar en staan verspreid over de verschillende steden, Je mag buiten de servicegebieden reizen en aan het einde van je rit mag je de auto op elke openbare parkeerplaats achterlaten in een servicegebied naar keuze.

Vrijheid tussen steden:

Reizen tussen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht doe je gemakkelijk met SIXT share. Beëindig de rit in elk servicegebied of bij één van de SIXT vestigingen door heel Nederland.

100% elektrisch:

Onze Nederlandse vloot is 100% elektrisch. Zo dragen wij samen een steentje bij aan milieuvriendelijke mobiliteit.

REGISTREER BIJ SIXT SHARE IN SLECHTS EEN PAAR MINUTEN EN GA AAN DE SLAG

Download de SIXT app

Download de nieuwste versie van de SIXT app. Wij verwijzen je door naar de juiste app store zodat je de laatste versie kunt downloaden.

Ontvang nu je €15 voucher

Ontvang € 15 voucher¹

Wanneer je nieuw bent bij SIXT share ontvang je automatisch een € 15 voucher in je account.

Rijden

Reserveer een auto in de app en je kunt op weg. We wensen je veel rijplezier!

app schermafbeelding 7

Hoe werkt autodelen?

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om zonder eigen auto van A naar B te reizen. Met SIXT share huur je op elk moment, wanneer je wilt, een deelauto via de SIXT app. In onze servicegebieden in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht staan onze auto’s voor je klaar. Open de app, vind de meest dichtstbijzijnde deelauto en start je rit.

Het beste van alles: de prijs per minuut is inclusief 200 km, je laadt de auto overal gratis op en betaalt geen parkeerkosten in onze servicegebieden.** Ook mag je de auto in een andere stad achterlaten.  

Seleect

1. Reserveren

Vind met de SIXT app een auto in de buurt en reserveer deze gratis voor 15 minuten.

Choose vehicle

2. Rijden

De auto open je met één klik via de app. Je kunt direct op weg.

Minuteprice

3. Van 1 minuut tot 7 dagen

Je huurt een deelauto vanaf 19 cent per minuut*. Voor langere ritten kies je een voordelig uur-, dag- of kilometerpakket. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt.

App screen End rental EN

4. Parkeren en beëindigen

Je kunt je rit beëindigen in al onze servicegebieden, ook in een andere stad. Parkeer de auto op een openbare parkeerplaats en beëindig je rit via de SIXT app.

Onze deelauto tarieven

Flexibel en scherp geprijsd

Een prijssysteem dat met jou meedenkt. Je betaalt per minuut en een basispakket kilometers is inbegrepen. Wil je toch langer reizen? Kies dan voor een voordelig uur- of dagpakket. Hierin heb je de keuze de auto minimaal 1 uur te huren tot maximaal 7 dagen! Alle bijkomende kosten zoals laadkosten, onderhoud en parkeerkosten (binnen het servicegebied) zijn voor onze rekening. Voor meer informatie, bekijk onze tarieven.

BASISPRIJS

vanaf € 0,19 | minuut*
Vanaf € 19 cent/minuut*.
DAGPAKKET
vanaf € 85 | dag*
Voor langere ritten bespaar je met een dagpakket

Autodelen in Nederland

Verschillende auto’s, rij zo lang als je wilt en laat de auto achter in alle servicegebieden – ook bij elke SIXT-vestiging.

Free-floating betekent dat je de deelauto’s vrij in onze servicegebieden in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht kunt oppikken en achterlaten. De auto’s zijn 24/7 beschikbaar en staan verspreid over de verschillende steden. Via de SIXT app zie je precies waar de dichtstbijzijnde auto voor je klaar staat. Je kunt buiten de stad reizen en parkeert de auto aan het einde van je rit op elke openbare parkeerplaats in een servicegebied naar keuze. Ook is een rit met SIXT share te starten of te beëindigen op de luchthavens van Schiphol en Rotterdam – Den Haag. 

* Vanaf € 0,19/minuut, vanaf € 85/dag. De prijzen variëren op basis van het tijdstip en de bezettingsgraad. Per dag reis je gratis 200 kilometers. Extra kilometers (>200 km) bedragen: €0,39/kilometer

** Eigen risico van € 950 is standaard inbegrepen. Het eigen risico verlaag je naar € 450 vanaf € 0.05 per minuut (vanaf € 14/dag) of naar € 0 vanaf € 0.09 per minuut (vanaf € 22/dag). De prijzen voor de 'Basic' en 'Smart' dekkingsopties variëren op basis van de geselecteerde autocategorie en de waarde daarvan. De prijzen die van toepassing zijn vind je in de SIXT app wanneer je een auto reserveert.

SIXT share voucher: geldig tot en met 13.11.2022 voor SIXT share in de servicegebieden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht; geen contante betaling mogelijk; De voucher kan éénmaal worden ingewisseld voor slechts één rit; het resterende tegoed verloopt; Verkopen of doorgeven aan derden van de voucher is verboden; Aanbieding kan te allen tijde, zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

APP DOWNLOADEN. REGISTREREN. RIJDEN.