Andalusië

Huur een auto in Andalusië

Andalusië doorkruisen doe je natuurlijk per huurauto. En SIXT huurauto’s zijn in die regio overal aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan de luchthaven van Jerez of het treinstation van Malaga. Hoe je ook naar dit mooie gebied in Spanje reist, een auto huren in Andalusië is heel eenvoudig Of je nu zakelijk reist of met je hele gezin, de toonaangevende auto’s die daarbij passen bieden altijd de juiste weg. De auto’s zijn altijd nieuw en scherp geprijsd. En je kan kiezen uit SUV’s, sedans of sportwagens. Je kunt waar ook ter wereld van onze diensten gebruikmaken. Ook de taxi-en chauffeursdiensten gaan via hetzelfde platform: de SIXT app en website.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Andalusië

Er zijn diverse categorieën en huurperiodes om een auto te huren van SIXT is. Een leuke sedan voor het weekend bijvoorbeeld of een SUV voor een hele week. Bovendien zijn er altijd mooie extra’s te boeken, zoals navigatie, diverse kinderstoelen of winterbanden. De haal- en brengtijden zijn altijd zeer flexibel en gelden voor iedere locatie in deze streek van Spanje. Wij doen alles om je reis zo aangenaam mogelijk te maken. Boek dus vandaag een huurauto uit onze ruime vloot, dan begint je reis naar Andalusië vandaag.
 

SIXT diensten in Andalusië

Handige tips bij een bezoek aan Andalusie

Autoverhuur zonder creditcard in Andalusie:

Een debit card eigenaar huurt een auto mits er voldoende geld op de rekening staat en aan alle voorwaarden is voldaan.
 
 

One-way huur in Andalusie:

Huur een auto in een SIXT vestiging in Andalusie en breng je auto terug bij een andere vestiging op het vasteland van Spanje.
 

Autoverhuur onder 25 jaar in Andalusie:

Het is mogelijk om een auto te huren in Spanje vanaf 18 jaar oud. De bestuurder moet dan minimaal 1 jaar een geldig rijbewijs hebben.
 

Beste steden om te bezoeken in Andalusie

  • Sevilla: Een bezoek aan het koninklijk paleis, het Alcazar Sevilla of de kathedraal is echt een must. En je kunt er het hele jaar door terecht. Ook de Torre del Oro uit de 12de eeuw aan de Moorse stadswal en het Plaza de Espana met bankjes van typische Andalusische tegeltjes horen op het lijstje. Alles is gemakkelijk met de auto te bereiken.
  • Grenada: Uiteraard is een bezoek aan Grenada niet compleet zonder een bezoek aan het Alhambra. Het fort en het paleis is zeker voldoende om een hele dag in rond te dwalen. Maar ook de grotwoningen van Sacromonte is een fantastische ervaring. Overdag zie je de bijzondere verblijfplaatsen en ’s avonds kun je genieten van de flamenco.
  • Malaga: Wie Malaga zegt, zegt zon. Maar de stad is meer dan dat. Het Alcazaba Malaga is een prachtig museum gelegen in een Moors fort. Vandaaruit maak je via de indrukwekkende kathedraal zo een uitstapje naar het Picasso museum. En voor wie tijd over heeft en de auto wil pakken is teatro Romano, even buiten de stad een echte aanrader.

Tips voor Andalusië in de winter

Voor wie wil overwinteren is Andalusië een groot avontuur. Juist dan is het weer aangenaam. Andalusië is bij menig toerist bekend vanwege de schitterende omgeving. Maar dat je er zowel voor de stranden als voor een ski-uitje in de winter naar toe kan, weet niet iedereen. Plan dus een leuke reis naar Andalusië en kijk van tevoren wat de mogelijkheden zijn.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties