Jerez Luchthaven

Jerez Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Zona rent a car - Llegadas, 11401 Jerez de la Frontera

GDS-Code: XRY

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 22:00

Vakanties:

08:00 - 22:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Jerez Luchthaven

Wat maakt huren op Jerez luchthaven zo speciaal?

Praktische locatie:

Ontdek Jerez de la Frontera en omgeving vanaf de luchthaven.

 

 

 

Luxe auto’s, voordelige prijzen:

A-merken auto’s voor weinig extra huurkosten.

Engelse service:

Onze medewerkers zijn 24/7 in het Engels bereikbaar.

 

Eerst boeken achteraf betalen:

Wijzig je boeking gratis en betaal later.

Jerez luchthaven autoverhuur

Wie op de Spaanse luchthaven Jerez (XRY) een auto van SIXT wil huren merkt dat alles heel erg vanzelf gaat. Er staat namelijk een SIXT team en een comfortabele huurauto op je te wachten. Het aanbod van huurauto’s op Jerez Airport is erg ruim. Er zijn voornamelijk sedans en stationwagens, maar ook flink wat cabriolets die super geschikt zijn voor jouw reis. Of je nu voor een vakantie of een zakelijk verblijf komt. Kies daarnaast uit de vele extra’s, zoals kinderstoelen of een extra chauffeur, alles kan. De autoverhuur op Jerez airport is de perfecte start van je reis.

Jerez luchthaven autoverhuur

SIXT locatie op de luchthaven van Jerez

Jerez de la Frontera is een stad in de provincie Cadiz in Spanje. Als je die wilt ontdekken, huur je uiteraard een auto. Een SIXT autoverhuur vind je heel makkelijk op de luchthaven van Jerez: aan de noordkant van de stad. Het SIXT autoverhuur bedrijf staat er duidelijk aangegeven. In je SIXT huurauto kun je snel via de grote verbindingsweg A4 naar Jerez en daarna door naar de kust naar Cadiz. De vriendelijke mensen van het SIXT team weten de weg en helpen je graag. Na je bezoek kan je de huurauto en de sleutel achterlaten op de luchthaven bij het top SIXT team.

Ontdek Jerez de la Frontera met je eigen huurauto

Jerez de la Frontera, ligt in de regio Andalusië in Spanje vlak bij Cadiz, dat aan de kust ligt. In Jerez ligt het voormalige Moorse fort Alcazar uit de 11de eeuw. Een prachtig historisch monument in deze regio. Vlakbij ligt nog een bezienswaardigheid, de Catedral San Salvador, dat een Katholiek bolwerk was in het Spanje van de 12de en 13de eeuw. Naast deze fantastische bouwwerken mag een traditionele avond vol Flamenco natuurlijk niet ontbreken. En die maak je helemaal af in het bruisende nachtleven van Jerez. Jerez de la Frontera is op alle fronten de reis helemaal waard.