malaga airport content
malaga airport header
Autoverhuur

Malaga Luchthaven

Malaga Luchthaven

Malaga Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Terminal 2 & 3 Llegadas, 29004 Malaga

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Ultieme flexibiliteit door een auto te huren op Malaga Airport (AGP)

Malaga, in het uiterste zuiden van de Spaanse autonome regio Andalusië, is een mediterrane stad die u maar al te graag met een auto verkent. Een auto huren in Malaga. We beschikken over een ruim aanbod van goed onderhouden huurauto's. Onze balie, door de opvallende oranje kleur moeilijk over het hoofd te zien, vindt u in de grote aankomsthal van Terminal 2 en 3. Doordat we 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend zijn, zult u dus altijd bij ons terecht kunnen voor een huurauto.

malaga airport content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport
Autoverhuur op Malaga Airport: eenvoudig geregeld

Door in Malaga een auto te huren, rijdt u moeiteloos naar de vele toeristische trekpleisters die deze temperamentvolle stad te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan romantische paleizen uit de Arabische periode, aan oude christelijke kerken en aan een zonovergoten promenade langs de Middellandse Zee. Bent u op zakenbezoek, dan kan een auto huren ook van pas komen om naar de uitgestrekte bedrijventerreinen te rijden. Deze liggen tussen Malaga Airport en de historische stadskern in.

service city country
Een auto huren om meer van Spanje te zien

Het zuiden van Spanje is geheel terecht een populaire toeristische bestemming. Zo ligt de stad zelf aan de Costa del Sol, een kuststrook gekenmerkt door prachtige zandstranden, palmbomen, resorts en pittoreske kleine dorpjes. Met een auto van Sixt rijdt u echter ook snel naar de grillige pieken van de Sierra Nevada. Wie nog meer van de betoverende cultuur van Andalusië wil weten, kan natuurlijk ook nog Granada bezoeken. Het middeleeuwse Alhambra-paleis in deze stad staat eervol vermeld op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Meer verhuurlocaties op luchthavens

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 452   Beoordelingen

Chris J.

efficient and fast service . You pay a little extra and get much better service. Will use again

Dominique V.

Simpe, rapide et efficace 👍

Antoniu M.

Frau Nuria war sehr freundlich. Sehr nützliche Hinweise und Tipps bekommen. Sehr zufrieden. Toni aus Deutschland