Salzburg Centrum

Salzburg Centrum AUTOVERHUUR

adres

Robinigstrasse 10, 5020 Salzburg

GDS-Code: SZG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 16:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Salzburg Centrum

Wat maakt Salzburg Centrum autoverhuur zo speciaal?

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug wanneer het jou uitkomt.

Nieuwe auto’s:

Onze huurauto’s zijn gemiddeld niet ouder dan 3 maanden.

Klantenservice:

Onze collega’s helpen je graag in het Engels aan een huurauto.

Betaalbare luxe:

Huurauto’s van topmerken die passen binnen elk budget.

Salzburg Centrum autoverhuur

Jouw verblijf in Salzburg is compleet met een huurauto van SIXT. Met Salzburg Centrum autoverhuur ontvang je topservice en heeft onze vestiging vele verschillende voertuigcategorieën waar je uit kan kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een compacte of economische auto, sedan, cabrio, SUV of luxe & sportmodellen. Je bent dus verzekerd dat onze vestiging een huurauto heeft die aan jouw eisen voldoet. Met boekbare extra’s zoals een kinderstoeltje, gps of extra dekking is jouw huurauto helemaal klaar voor jouw verblijf in deze bruisende stad.

 

Salzburg Centrum autoverhuur

SIXT vestiging in Salzburg Centrum

Onze SIXT vestiging in het centrum van de stad is een goed begin van je verblijf in Salzburg. Je vindt de vestiging in het noorden van de stad. Het is aan te raden om de vestiging met het openbaar vervoer te bereiken omdat er geen parkeerplekken in de buurt zijn voor persoonlijke auto’s. Vanaf het treinstation kan je buslijn 2 nemen richting Obergurgl, stap uit bij halte Robinigstrasse. Parkeer jouw huurauto tegenover de vestiging op de SIXT parkeerplekken op de Penny parkeerplaats. Buiten openingstijden de huurauto terugbrengen kan door de sleutels in het sleutelkastje achter te laten.

Ontdek Salzburg met jouw huurauto

Beklim de Kapuzinerberg en geniet van het prachtige uitzicht over de stad. Bezoek het reusachtige fort Festung Hohensalzburg of neem een kijkje bij de Salzburger Dom. In de geboorteplaats van Mozart is het natuurlijk zeker de moeite waard om het geboortehuis van de beroemde componist te bezoeken, dat tevens nu omgetoverd is tot een museum. Of bezoek het Slot Mirabell en wandel door de kasteeltuin.