Salzburg Luchthaven

Salzburg Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Christian-Doppler-Platz, 5020 Salzburg

GDS-Code: SZG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:30 - 20:00

ZA - ZO:

08:00 - 19:00

Vakanties:

08:00 - 19:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Salzburg Luchthaven

Wat maakt Salzburg Luchthaven Autoverhuur zo speciaal?

Handige locatie:

Gelegen tegenover de aankomsthal van de luchthaven (SZG).

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug wanneer het jou uitkomt.

Vriendelijk personeel:

Die jou graag in het Engels helpen met jouw huurauto.

Betaalbare luxe:

We hebben luxe voertuigen die passen binnen elk budget.

Salzburg Luchthaven autoverhuur

Reis af naar Salzburg zonder zorgen met een huurauto van SIXT. Vlieg jij naar de stad via Salzburg Luchthaven (SZG)? Dan is Salzburg Luchthaven autoverhuur de ideale plek om jouw volgende huurauto op te halen. Via onze vestiging heb je genoeg keuze uit verschillende voertuigcategorieën. We hebben dus altijd een voertuig die aan jouw eisen voldoet en jouw verblijf in Salzburg net iets aangenamer maakt. Kies bijvoorbeeld voor een sedan, cabrio, SUV of personenbusje en maak je geen zorgen meer over bustijden. Met boekbare extra’s zoals een kinderzitje of gps is jouw huurauto klaar voor elke rit.

Salzburg Luchthaven autoverhuur

SIXT locatie op Salzburg Luchthaven

Nadat jij jouw bagage hebt opgehaald kan je meteen door naar onze SIXT vestiging om jouw volgende huurauto op te halen. Je vindt Salzburg Luchthaven autoverhuur tegenover de aankomst- en vertrekhal, in het langwerpige gebouw voor autoverhuur. Ontdek alles wat Salzburg te bieden heeft op gemak en comfort met jouw huurauto. Na jouw verblijf kan je de huurauto gemakkelijk binnen en buiten openingstijden terugbrengen. Parkeer het voertuig op de SIXT-parkeerplekken bij het “rental car return”. Lever de sleutels in bij de vestiging of in het sleutelkastje tegenover de lift (buiten openingstijden).

Ontdek Salzburg met jouw huurauto

In deze mooie stad, en tevens de geboorteplaats van Mozart, is er genoeg te zien en is een huurauto daarom ook de ideale manier om alle bezienswaardigheden te bezoeken. Bezoek de historische en culturele binnenstad of neem een kijkje bij de Dom of het kasteel dat bovenaan de bergtop ligt voor een prachtig uitzicht. Binnen één uur rijd je naar de Alpenmeren Mondsee, Attersee en Traunsee. Of neem een bezoekje aan het pittoreske plaatsje Hallstatt. Over de grens bij Duitsland kan je genieten van de natuur in het plaatsje Berchtesgaden. Ervaar een unieke reis in Salzburg met SIXT.