airport generic 14
Autoverhuur
Luchthaven Salzburg
information
Kaart

Salzburg Luchthaven AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

Christian-Doppler-Platz, 5020 Salzburg

Openingstijden

MA - VR:

07:30 - 21:00

ZA - ZO:

08:00 - 20:30

Vakanties:

08:00 - 20:30

Kaart
Nabijgelegen locaties
airport generic 14

Eenvoudig een auto huren op Salzburg Airport (SZG)

Of u nu als toerist of voor zaken naar Salzburg reist, een huurauto zal altijd van pas komen. Sixt staat daarom op Salzburg Airport gereed met een uitgebreid aanbod van in prima staat verkerende huurauto's. We zijn te vinden in het langwerpige gebouw meteen tegenover de aankomst- en vertrekhal. Reserveert u een huurauto via het internet, dan kunt deze u ook buiten openingstijden probleemloos afhalen of inleveren. Dit maakt het dus erg eenvoudig op Salzburg Airport een auto te huren.

Meer
sights city country
Autoverhuur op Salzburg Airport voor het grootste gemak

Salzburg staat natuurlijk bekend als de stad van Mozart, maar behalve het geboortehuis van deze beroemde componist is er nog veel meer te zien. Zo staat de sprookjesachtige, in barokke stijl opgetrokken binnenstad zelfs op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Ook populair is de Dom en het kasteel dat op een bergtop iets hoger dan de stad is gelegen. Behalve naar deze bezienswaardigheden, rijdt u met een auto eveneens probleemloos naar de bedrijventerreinen in de buitenwijken van de stad. Een auto huren biedt dus uitkomst voor zowel de toerist als voor de zakenman.

car country
Een auto huren om de Alpen te verkennen

Afgezien van de stad zelf, is het ook de directe omgeving waar autoverhuur van Sixt mogelijkheden schept. De Mondsee, de Attersee en de Traunsee zijn bijvoorbeeld drie fonkelende Alpenmeren die binnen een uur rijden te bereiken zijn. Ook in de buurt ligt Hallstatt, een van de meest pittoreske en meest gefotografeerde dorpjes van Oostenrijk. Net de grens over in Duitsland vindt u tenslotte Berchtesgaden. Berchtesgaden is vooral interessant om de prachtige natuurlijke omgeving.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.2 / 32   Beoordelingen

David T.

Immer wieder gerne..

Ronald F.

very happy with the car, stuff are friendly and patient

Fantastic service and the Lady was so happy and give me so much energy. Very well done Ms Tabea.

Jonas from Sweden