airport generic 3
Innsbruck Luchthaven

Innsbruck Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Fürstenweg 180, 6026 Innsbruck

GDS-Code: INN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 17:00

ZA - ZO:

08:00 - 16:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Innsbruck Luchthaven

U kunt in alle seizoenen een auto huren op Innsbruck Airport (INN)

Bij de luchthaven van Innsbruck, de prachtige hoofdstad van de Oostenrijkse deelstaat Tirol, kunt u bij Sixt een zeer aantrekkelijke auto huren voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een huurauto die u bij ons bespreekt verkeert altijd in optimale staat, zowel qua aanblik als in technisch opzicht. De enthousiaste medewerkers van onze autoverhuur staan 7 dagen in de week voor u klaar met ons schitterende wagenpark waaruit wij voor ieder budget een passende auto kunnen leveren voor een door u te bepalen periode van enkele dagen tot zelfs meerdere weken. U kunt ons vinden op onze locatie aan de Fuerstenweg 180 6026.

airport generic 3
Bekijk meer Bekijk minder
friends girls lake

Met onze autoverhuur bent u op de goede weg vanaf Innsbruck Airport

Innsbruck staat natuurlijk in de eerste plaats goed bekend om de uitstekende wintersportfaciliteiten. Maar ook buiten de winterperiode wordt de stad veelvuldig bezocht vanwege de schitterende bergen en de ongerepte natuur. In welk seizoen u ook op Innsbruck Airport arriveert, wij staan altijd voor u paraat met een huurauto die past bij uw wensen en uw beschikbare budget. Wij hebben handige kleine stadsauto's, comfortabele gezinswagens en prima vervoer voor zakelijke bezoeken.

car trip winter

Op Innsbruck Airport een auto huren tegen uitstekende voorwaarden

Bij ons kunt u tegen zeer goede voorwaarden een auto huren op Innsbruck Airport. Wij laten u pas vertrekken wanneer u volledig tevreden bent over het model van uw keuze. Pech onderweg is vrijwel uitgesloten want alle door ons verhuurde auto's worden zeer goed onderhouden en verkeren in een onberispelijke staat. Een auto huren bij Sixt staat voor plezier, comfort en veel probleemloze kilometers. De huurvoorwaarden die u bij vertrek van ons meekrijgt, zijn duidelijk opgesteld en laten niets aan het toeval over.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 207 Beoordelingen

Markus V.

Ich kann viele der negativen Rezensionen nicht nachvollziehen. Ok, die telefonische Erreichbarkeit ist ein Elend, aber ich hatte ausschließlich mit sehr freundlichen und hilfsbereiten Mitarbeiterinnen/Mitarbeitern zu tun und die Abrechnungen waren stets korrekt (also keine Schäden, die mir untergeschoben werden sollten, wie es in manchen Rezensionen berichtet wird). Alles in allem: Sehr zufrieden!

Gabi S.

Sehr zufrieden von der Anmeldung bis zur Rückgabe