's Hertogenbosch

's-Hertogenbosch auto huren

Je moet 's-Hertogenbosch absoluut op je to-visit lijstje zetten omwille van de mooie musea, prachtige stadswandelingen en onvergetelijke kinderactiviteiten. Wil je die stad op je tempo verkennen? Gebruik dan de de SIXT 's-Hertogenbosch autoverhuur om een van onze auto’s uit categorieën zoals sedan, bestelbusje, cabrio, economy, luxe & sportmodellen en SUV te huren. We hebben ook een personenbusje in ons aanbod, wat perfect is voor als je met de hele familie op vakantie bent, en een compact om door de smalle straten te rijden. Wij zijn centraal gelegen en zijn dus gemakkelijk bereikbaar waardoor je eenvoudig en zonder zorgen op reis kunt vertrekken.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in 'S Hertogenbosch

Bij ons vind je het beste voertuig dankzij ons uitgebreid aanbod aan auto’s die ongeveer drie maanden oud zijn. Of je nu samen met je geliefde in een cabrio de romantische plaatsen wilt verkennen of met vrienden in een economy wagen de onvergetelijke plekken wilt bezoeken, ga voor een SIXT voertuig. Door het toevoegen van extra’s zoals een navigatiesysteem of extra bestuurder, ben je er zeker van dat je met de hele groep de stad kunt doorkruisen zonder de weg kwijt te geraken. Wil je kiezen voor een wekelijks verhuur of voor de weekendverhuur? Het kan want SIXT zorgt voor een vakantie op maat.

SIXT diensten in 'S Hertogenbosch

Handige tips bij bezoek aan ’s-Hertogenbosch

Autoverhuur zonder creditcard in ’s-Hertogenbosch:

Een auto huren zonder creditcard is niet mogelijk, maar er zijn geen extra kosten verbonden aan creditcard betalingen. De huurprijs blijft dezelfde.

Benodigde documenten voor het huren van een auto:

Een 's-Hertogenbosch auto huren? Dat kan met je rijbewijs en identiteitskaart. Wij zorgen ervoor dat je huur – en dekkingspapieren in orde zijn.
 

Autoverhuur onder 25 jaar in ’s-Hertogenbosch:

Ben je jonger dan 25 jaar en wil je een SIXT 's-Hertogenbosch auto huren? Dan kan dit zeker, want iedereen boven de 18 jaar is welkom bij ons.

Wat te doen in ’s-Hertogenbosch?

's-Hertogenbosch is de naam “Cultuurstad van het Zuiden” waard! Ben je een modeliefhebber? Ga dan langs in het Design Museum Den Bosh. Een concert bijwonen? Dan is de Willem Twee toonzaal de place-to-be. Nog meer culturele sites in een unieke ontdekkingstocht bezoeken? Waag je dan met de wagen aan de Augmented Reality-tocht doorheen de stad waarbij je met je applicatie AR-kunstwerken bezichtigt.

Wat te doen in ’S Hertogenbosch in de winter?

Zelfs tijdens de winter valt er veel te beleven in de stad. Rij zeker eens in je huurauto naar de Sint-Janskathedraal die een onvergetelijke indruk achterlaat omwille van zijn omvang en de prachtige beelden. Ook het museumkwartier is de roadtrip waard, want daar komen kunst, cultureel -en historisch erfgoed en design samen en beleef je een onvergetelijke middag. Ben je een geschiedenisliefhebber? Ontdek dan zeker het Zwanenbroedershuis en de historie van de Illustere Lieve Vrouwe Broederschap

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties