Nordhorn

Nordhorn AUTOVERHUUR

adres

Lingener Str. 137, 48531 Nordhorn

GDS-Code: ZOW

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 16:30

ZA:

08:00 - 11:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Nordhorn

Wat maakt Autoverhuur Nordhorn zo speciaal?

Ruim aanbod:

Met genoeg keuze zit er altijd een huurauto voor jou bij.

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug wanneer het jou uitkomt.

Klantenservice:

Onze vriendelijke collega’s helpen je graag in het Engels.

Betaalbare luxe:

Scherpgeprijsde huurauto’s van merken zoals BMW en Audi.

Autoverhuur Nordhorn

Maak jouw reis in Nordhorn compleet met een huurauto van SIXT. Met autoverhuur Nordhorn huur een auto die voldoet aan al jouw eisen. Met genoeg keuze in verschillende voertuigcategorieën, rijd je met gemak door Nordhorn en omstreken. Kies bijvoorbeeld voor een sedan, SUV, compact, personenbusje, bestelbusje of Luxe & Sportmodellen. Maak jouw reis en boeking compleet met boekbare extra’s. Zo boek je bijvoorbeeld een kinderzitje, extra bestuurder of navigatiesysteem bij en rijd je op compleet gemak en comfort naar alle bestemming die op jouw planning staan.

Autoverhuur Nordhorn

SIXT vestiging in Nordhorn

Vanaf het vliegveld kan je de bus nemen richting Nordhorn Bahnhof, en stap je uit bij Nordhorn Hüsemanns Esc. Ook kan je op het treinstation buslijn 2 nemen en stap je uit bij halte Ahornstr./ Lingenerstr. Bij autoverhuur Nordhorn kan je ervoor kiezen om jouw huurauto buiten openingstijden terug te brengen. Parkeer het voertuig voor de vestiging en laat de autosleutels achter in het sleutelkastje. Mocht je jouw huurauto ook buiten openingstijden willen ophalen, kan dit tegen betaling. Neem telefonisch contact op met de vestiging en onze collega’s zullen het verloop hiervan met jou doornemen.

Ontdek Nordhorn met jouw huurauto

Met rustig verkeer in de regio is een auto huren in Nordhorn ideaal. Geniet van muziek, theatervoorstellingen en films in het Kornmuhle concertzaal. Of bezoek Dierentuin Nordhorn of het Stadsmuseum Povelturm. Huur een waterfiets en maak een rondje op de Vechtesee. Maak jouw dagje uit compleet met een wandeling in het stadspark en ga lunchen in één van de restaurantjes in het park.