bmw x5 man autumn
city header netherlands landscape
Autoverhuur
Apeldoorn
Apeldoorn

Apeldoorn AUTOVERHUUR

adres

Zwolseweg 538, 7345 AN Apeldoorn

GDS-Code: QYP

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA:

09:00 - 16:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren in Apeldoorn

Wilt u een dag of langer naar Apeldoorn om bijvoorbeeld aapjes te kijken in de Apenheul? Dan kunt u goedkoop een auto huren bij Sixt om in alle vrijheid te ontdekken wat deze stad te bieden heeft. Wat u ook wilt ondernemen en wat uw eisen ook zijn aan uw voertuig, u vindt bij onze autoverhuur altijd een voertuig naar uw wens. Van een voordelige Citroen C1 tot een luxe BMW cabrio, u heeft alle keus met ons ruime assortiment aan voertuigen.

bmw x5 man autumn
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Ontdek de Veluwe per auto

Apeldoorn is met bijna 140.000 inwoners één van de grootste steden in Nederland en de stad heeft ook een belangrijke plaats in de Nederlandse geschiedenis. Zo vindt u hier Paleis het Loo dat sinds 1684 in het bezit is van de Oranje familie en het paleis is tot aan het overlijden van koningin Wilhelmina door de koninklijke familie bewoond geweest. Vanaf 1984 is Paleis het Loo een museum en het hele jaar door te bezichtigen voor elk publiek. Vanaf hier bent u met uw premium huurauto binnen een kwartier in het natuurgebied de Veluwe, misschien wel het bekendste natuurgebied van Nederland. Huur uw auto bij de autoverhuur van Sixt en leer een fantastisch gedeelte van Nederland kennen.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.4 / 98 Beoordelingen

Hakan B.

Vriendelijk en behulpzaam, zeker een van de betere Sixt vestigingen

J.

Prima geregeld zorg wel dat je schade afkoop doet ipv eigenrisico scheelt hoop gezeur achteraf

Top geregeld verder via verzekering

Demi K.

(Translated by Google) We rented a convertible for 8 days. We were going to get a BMW 2 series, which was not there at the time. But got an upgrade to a BMW 4 Series.

Everything went perfectly. Friendly staff who also understand the car.

 

We only had 2 tips for that: windshield was not explained, we found it by chance when I was curious about a rope in the back seat.

And the inside of the windshield was dirty, so we couldn't see anything when the sun was shining on it. But these are small things, everything else was just fine.

 

We could hardly say goodbye to the car. Top experience !!

 

(Original)

Wij hebben 8 dagen een cabrio gehuurd. We zouden een bmw 2 serie krijgen deze was er op dat moment even niet. Maar kregen een upgrade naar een bmw 4 serie.

Alles is perfect gegaan. Vriendelijk personeel die ook verstand heeft van de auto.

 

We hadden zelf maar 2 tips voor daar: windscherm was niet uitgelegd deze hebben wij toevallig gevonden toen ik nieuwsgierig was naar een touwtje op de achterbank.

En de binnenkant van de voorruit was vies waardoor wij niks zagen als de zon erop scheen. Maar dit zijn kleine dingen verder was alles gewoon goed.

 

We konden bijna geen afscheid nemen van de auto. Top ervaring!!