Apeldoorn

Apeldoorn AUTOVERHUUR

adres

Zwolseweg 538, 7345 AN Apeldoorn

GDS-Code: QYP

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA:

09:00 - 16:00

Extra informatie

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Apeldoorn

Makkelijk een auto huren in Apeldoorn

Een auto huren in Apeldoorn doe je snel en makkelijk via SIXT. De zon op je hoofd in een cabrio, de luxe en vrijheid van een SUV of juist met een compacte auto overal kunnen parkeren, bij SIXT vind je in het ruime assortiment premium auto’s een passend voertuig voor iedere reis. Rijd je liever automaat, of elektrisch, dan kan dit ook. Gaan er meer mensen mee, dan zijn er de ruimere modellen huurauto’s met wel negen comfortabele zitplaatsen. SUV, sedan of stationwagen, voor iedere huurauto boek je handige extra’s als een kinderzitje zo bij.

Makkelijk een auto huren in Apeldoorn

Wat maakt SIXT Apeldoorn zo speciaal?

Nieuw:

Bij SIXT zijn de huurauto's gemiddeld drie maanden out.

Ruim aanbod:

Je huurauto vind je in een ruime vloot vol luxe voertuigen.

Klantenservice:

Voor het gemak van kosteloze annulering kies voor later betalen.

Prijzen:

Premium modellen eersteklas auto’s voor economy prijzen.

SIXT vestiging Apeldoorn locatie

Kom je uit de richting Amersfoort, neem dan de A28 naar de A1 en volg deze tot afslag 18, waarna je via de N302 naar de N344 gaat. Volg deze naar de Zwolseweg waar je op nummer 538 SIXT aan je rechterhand vindt. Vanuit Zwolle volg je eerst de A28 en dan de A50 naar Apeldoorn, tot afslag 26 richting Vaassen. Sla rechtsaf naar de Eekterweg en neem op de rotonde de derde afslag naar de Kanaalweg. Sla rechtsaf de Ramsbrugweg op en volg deze tot de Zwolseweg 538.

Ontdek Apeldoorn met jouw huurauto

Door in Apeldoorn een auto te huren verken je de Veluwe, leg je een bezoekje af aan Paleis Het Loo en ga je aapjes kijken in de Apenheul. Zo heb je en de wilde natuur, de Vaderlandse geschiedenis, het Koninklijkhuis en een van de leukste dierentuinen van Nederland om uit te kiezen. In Apeldoorn zelf kan je het CODA museum niet overslaan.