Autoverhuur
Groningen
Inklappen
Nederland // Groningen // Groningen
Gegevens wijzigen

Auto huren Groningen - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Het Hout 64
  9723 LB Groningen NL +31-505414477
 
Type station: Stad
GDS-code: GRQC01
Sixt verhuurstation: 9286
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 18:00
Za.08:00 - 13:00
 
 24u inleveren

Nuttige informatie over het Groningen Sixtkantoor

Geachte klant, Welkom bij de nieuwste vestiging van Sixt. Vanaf 2 september 2013 hebben wij onze deuren voor u geopend en kan u ook in de meest noordelijke regio's van het land genieten van onze service en klantgerichte aanpak. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u altijd mobiel bent, met de service die u van Sixt mag verwachten! Wij zouden graag kennis met u willen maken en wij nodigen u dan ook graag uit op onze vestiging aan Het Hout 64 in Groningen. U kunt ons bereiken via telefoonummer +31-50-5414477.

( Station Manager )

Een auto huren in Groningen

Ook in het hoge noorden van Nederland is Sixt op volle sterkte aanwezig. Autoverhuur Groningen staat van maandag tot zaterdag voor u klaar. Goedkoop een auto huren doet u op onze locatie aan de Het Hout 64 in Groningen. Deze straat ligt parallel aan de Europaweg die doorloopt tot de Groningse binnenstad.Bij een auto huren in Groningen kunt u kiezen uit een groot aanbod aan auto's. Wordt het een luxe personenauto, een sportieve cabrio of stoere SUV? Of wilt u bij onze autoverhuur Groningen liever een praktisch busje huren? Uw luxe auto kunt u desgewenst uitrusten met diverse extra's. Komt u met kinderen, dan behoort een babyzitje of kinderzitje tot de mogelijkheden. Bent u niet bekend in de regio, dan is een optioneel navigatiesysteem een echte aanrader. U kunt bovendien kiezen voor een automaat. Zoals u ziet kunt u goedkoop uw auto huren in Groningen met een bijna onbegrensd scala aan mogelijkheden.

Genieten van ruimte en rust

De ruimte in het noordelijk deel van ons land is indrukwekkend. Het is hier nauwelijks mogelijk om in de drukte verstrikt te raken. Besluit u bij Sixt een huurauto te reserveren, dan kunt u de mooie omgeving in alle rust zelf verkennen. Maar ook de stad Groningen is erg mooi. Bekijk met eigen ogen de imposante Martinitoren en bezoek de Vismarkt met de oude Korenbeurs. Na een interessante stadswandeling is het goed toeven op één van de vele terrasjes!

Auto huren Groningen

 • Autoverhuur vanaf 21 jaar
 • Auto huren op lange termijn*
 • Personen ongevallendekking*
 • Annuleren en omboeken zonder kosten
 • Volledige schadedekking incl. diefstal
 • Navigatiesysteem bijboeken mogelijk*

*Extra kosten kunnen verbonden zijn. Selecteer de opties die u wilt bijboeken gedurende de stappen van uw reservering. U kunt de gedetailleerde uitleg van onze dienstverlening terugvinden in onze Huurinformatie sectie.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 18:00
Za.08:00 - 13:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Groningen GRQC01 Het Hout 64 9723 LB Groningen 53.216720, 6.582791 +31-505414477

Sixt verhuurstation Groningen GRQC01

Het Hout 64
9723 LB Groningen
 
Telefoon +31-505414477
Fax

Routebeschrijving - zo vindt u ons

A7 vanuit Veendam:

Voeg in op de A7 en neem de afslag N7 richting RING-Zuid/Amsterdam/Drachten/Assen. Weg vervolgen naar N7 en neem afslag Centrum richting Euroborg/Centrum/Oosterpoort. Sla linksaf naar de Lübeckweg/A7. Sla rechtsaf naar de Europaweg. Sla rechtsaf naar de Sontweg. Sla linksaf naar Het Hout. Uw bestemming bevindt zich aan het einde van de straat aan de rechterhand.


A7 vanuit Joure:

Voeg in op de A7 en neem afslag 38-Groningen richting Centrum. Sla linksaf naar de Europaweg. Sla rechtsaf naar de Sontweg. Sla linksaf naar Het Hout. Uw bestemming bevindt zich aan het einde van de straat aan de rechterhand.


A28 vanuit Assen:

Voeg in op de A28 en sla rechtsaf naar de E22/N7 (borden naar Eemshaven/Hoogezand/Delfzijl/RING-Zuid/Oldenburg(D)). Neem afslag 38-Groningen richting Centrum. Sla linksaf naar de Europaweg. Sla rechtsaf naar de Sontweg. Sla linksaf naar Het Hout. Uw bestemming bevindt zich aan het einde van de straat aan de rechterhand.


Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk.

Het ophalen van de auto buiten openingstijden is mogelijk voor een extra toeslag. Laat uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres achter bij het reserveren van de auto.

Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Wanneer u de auto na openingstijden inlevert, kunt u de auto parkeren voor de Sixt vestiging aan Het Hout 64 in Groningen. Vervolgens kunt u de sleutel in de sleutelkluis van de Sixt vestiging deponeren. Deze bevindt naast de voordeur aan de rechterkant. Let op! De Sixt vestiging is gevestigd in een betaald parkeren zone met een maximaal parkeertijd van 2 uur, koop dus een parkeerkaartje en leg deze in de auto alvorens de auto af te sluiten. Betaald parkeren geldt tot en met 22:00 uur 's avonds van Ma t/m Za. Zondag kunt u vrij parkeren.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Busje
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice