friesland city content
Friesland

In Friesland een auto huren

Heb je een huurauto nodig in Friesland? In de nabijgelegen SIXT vestiging in Groningen kan je eenvoudig voor de provincie Friesland een auto huren. Wij geloven dat luxe betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij de beste prijsgarantie, zodat jij nooit teveel betaald voor onze vrijwel nieuwe modellen. Onze service is volledig transparant, zonder verborgen kosten of een extra bijdrage voor het gebruik van je creditcard. Betaalbaar en zorgeloos genieten van onze eersteklas voertuigen, daar gaat het ons om. Geniet van sportmodellen om over de rustige Friese wegen te rijden of een SUV voor groepen.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Friesland

Bij SIXT vind je altijd de auto die aan al je wensen voldoet. Je kan kiezen voor een compacte sedan om moeiteloos te navigeren in de Friese steden. Voor extra luxe hebben we sportieve en luxe voertuigen inclusief cabrio’s. Handige busjes en SUV’s staan ook klaar voor gebruik. Wanneer je de weg niet kent is een ingebouwd navigatie systeem ideaal. Met de kinderen op pad? Geen probleem wij regelen veilige kinderzitjes. Voor een weekendje weg zit je goed met onze weekendverhuur. Wil je voor Friesland een auto huren voor langere tijd dan bieden we de voordelige lange termijn verhuur aan.

friesland city content

Handige tips bij een bezoek aan Friesland

Autoverhuur onder 25 jaar in Friesland:

Vanaf 21 jaar is het mogelijk om de meeste modellen te huren. Echter enkele voertuigen zijn beschikbaar vanaf je 25ste levensjaar.

Flexibele huuropties:

Kosteloos annuleren wanneer je plannen zijn gewijzigd en later betalen behoren tot de vele services die SIXT jou biedt.

Boekbare extra’s:

Met een dekkingspakket van SIXT ga je pas echt zorgeloos op reis. Kies voor een extra bestuurder als meerdere personen in onze nieuwe modellen willen rijden.

Wat te doen in Friesland

Huur een auto voor Friesland en bezoek de Waterpoort en het Bolwerk in het historische Sneek. Het nabijgelegen Sneekermeer is ieder jaar het decor voor het grootste zeilevenement op een binnenwater in Europa tijdens de Sneekweek. Winkelen in de mooie provincie hoofdstad Leeuwarden is een echte aanrader. Leg tot slot de beroemde afsluitdijk met de auto af.

Wat te doen in Friesland in de winter

Ervaar een glimp van het beroemdste sportevenement van Nederland terwijl je de Elfstedentocht met de auto aflegt in een winters landschap. Bezoek de internationale schaatswedstrijden in Heerenveen en moedig jouw favorieten aan. Alle voertuigen zijn uitgerust met winterbanden, zodat jij met vertrouwen kan genieten van het noorden van Nederland in de winter.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties