airport generic 12
Podgorica Luchthaven

Podgorica Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Airport Terminal, 81000 Podgorica

GDS-Code: TGD

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA:

08:00 - 21:00

DI - VR:

08:00 - 22:00

ZA:

08:00 - 21:30

ZO:

08:00 - 22:30

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Podgorica Luchthaven

Goedkoop een auto huren op Podgorica Luchthaven

Op het vliegveld van Podgorica kunt u eenvoudig en voordelig een auto huren bij Sixt. U heeft hier de keus uit verschillende voertuigcategorieën zoals sedans, stationwagens en SUV's van premium merken zoals Audi, BMW en Mercedes. Bij ons huurt u geen specifiek model, maar altijd de voertuigcategorie van uw keuze. Daarnaast kunt u bij onze autoverhuur extra's reserveren zoals een babyzitje of winterbanden en uw voorkeuren aangeven zoals een dieselauto of een automaat. Onze voertuigen zijn gemiddeld niet ouder dan 6 maanden zodat u altijd op weg gaat met een veilige en goed onderhouden auto.

airport generic 12
Bekijk meer Bekijk minder
car city country2

Direct de weg op met Sixt autoverhuur

Een auto huren op Podgorica Luchthaven is altijd een prettige ervaring. Met een reservering bent u bij aankomst op de luchthaven binnen no-time onderweg. Ook het reserveren van een huurauto is snel geregeld via het telefoonnummer of de mobiele app op uw smartphone of tablet. Vanuit de luchthaven is het ongeveer een half uur rijden naar het stadscentrum. Goedkoop een auto huren op Podgorica Luchthaven biedt u volop comfort tijdens uw vakantie of zakentrip.

service city country1

Ontdek Montenegro met een huurauto

Podgorica is als hoofdstad van Montenegro het hart van het land en heeft een vrij sobere uitstraling. Hoogtepunten zijn de Grote Markt, de Christus-Verrijzeniskathedraal en de Milleniumbrug. De Duklja bestaat uit ruïnes die herinneren aan de gelijknamige middeleeuwse staat die behoorde tot het Byzantijnse Rijk. U vindt deze ruïnes op ongeveer 15 minuten rijafstand ten noorden van het centrum. Een auto huren op Podgorica Luchthaven geeft u tevens de vrijheid om af te zakken naar de zuidelijk gelegen Budva. Deze levendige badplaats ligt op ongeveer een uur en een kwartier rijden en staat garant voor kunst, cultuur en veel ontspanning.