airport generic 19
Tivat Luchthaven

Tivat Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Airport Terminal, 85320 Tivat

GDS-Code: TIV

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Auto huren Tivat Luchthaven

Op zoek naar een goedkope autoverhuur aan de kust van Montenegro? Reist u met het vliegtuig en landt u op Tivat luchthaven? Sixt is een betrouwbare en goedkope autoverhuur. Alle auto's in ons aanbod zijn in perfecte staat en dankzij deze service kunt u de omgeving van Tivat onbezorgd verkennen. Met een huurauto bent u compleet onafhankelijk van anderen: u reist op tijden en naar plaatsen die u zelf uitkiest. Reist u met kinderen? Een kinder- of babyzitje behoort tot ook tot de opties, waardoor ook kleine kindjes altijd veilig met u mee kunnen rijden.

airport generic 19
Bekijk meer Bekijk minder
car city country1

Vakantie of zakenreis: een huurauto is altijd een goed idee

Porto Montenegro, vlakbij Tivat, wordt niet voor niets het nieuwe St. Tropez genoemd. In deze mooie havenplaats zijn de mooiste schepen te zien. Vooral in de avond is deze baai een gezellige plaats om te vertoeven. Via allerlei kronkelweggetjes bent u met een uur in het bijzondere Lovcen Nationaal park. Bent u voor zakelijke redenen weg en hebt u een keer een uurtje over? Met eigen vervoer wordt rondtoeren door de omgeving heel aantrekkelijk en hierdoor kunt u allerlei nieuwe plaatsen ontdekken. Natuurlijk kunt u met een huurauto ook snel op de locatie van uw afspraak zijn. Dat is het gemak van een gehuurde auto van Sixt.

service city country

Goedkoop auto huren Tivat Luchthaven

Wilt u goedkoop een auto huren bij Tivat luchthaven? Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Een auto huurt u via internet, e-mail of per telefoon. Via onze app kan u eveneens een auto reserveren en natuurlijk zal ook het reisbureau u graag hiermee helpen. Heeft u voorkeur voor een luxe auto of een sport auto? Wij houden graag zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Sixt autoverhuur staat graag voor u klaar!