podgorica city content
Podgorica

Auto huren Podgorica – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Podgorica wordt met SIXT autoverhuur wel heel eenvoudig. U kunt alles online regelen en bent verzekerd van een uitstekend onderhouden voertuig. Geniet van de klasse van een stationwagen of verken Montenegro met een snelle sportwagen.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Podgorica

Wanneer u in de nabije toekomst naar Montenegro reist, kiest u natuurlijk voor autoverhuur Sixt. Tijdens het reserveringsproces geeft u aan welke voertuigcategorie het best bij uw rijstijl past. Een specifiek model kan niet door Sixt gegarandeerd worden, maar wij zorgen er altijd voor dat er een auto op u wacht die valt binnen de aangegeven categorie. Zo rijdt u niet alleen comfortabel, maar gaat u ook met veel plezier de weg op, ook in het buitenland.

podgorica city content
Bekijk meer Bekijk minder
traffic city country1

Haal alles uit uw bezoek aan Podgorica

Natuurlijk wilt u, zeker wanneer u op reis bent, zo efficiënt mogelijk met uw tijd omgaan. Een auto huren is dan een uitstekend idee. Hiermee bespaart u namelijk veel tijd, doordat u uw tijd helemaal zelf kan indelen en u niet afhankelijk bent van ander vervoer. U kunt precies die locaties bezoeken die u wilt bezoeken en verliest geen tijd met wachten. Onze autoverhuur in Podgorica vindt u op diverse locaties. Reist u met het vliegtuig naar Montenegro? Kies dan de locatie bij de luchthaven. Gaat u met de trein naar het mooie Podgorica toe? Dan is het natuurlijk aan te raden om voor onze vestiging bij het treinstation te gaan. Zo verliest u geen tijd met het zoeken van onze autoverhuur in Podgorica en kunt u meteen de weg op met uw gehuurde auto.

service city country

Geniet met een huurauto in Podgorica

De klokkentoren is een van de oudste bezienswaardigheden van de stad. Deze vindt u in de wijk Stara Varol, een deel van de stad dat is gespaard tijdens de oorlog. Met de huurauto kunt u over een moderne bezienswaardigheid rijden: de millenniumbrug. Deze is in 2005 voltooid en maar liefst 140 meter lang. Inmiddels is het de attractie van de stad geworden. Natuurlijk vindt u in het centrum van de stad een gezellig gedeelte waar u lekker een hapje kunt gaan eten en 's avonds gezellig wat kunt gaan drinken. In de omgeving van de stad vindt u veel water en natuur, de stad is gebouwd tussen 5 rivieren en er zijn vele kleine dorpjes en schitterende vergezichten om van te genieten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties