Findel

Huur een auto in Findel

Op de luchthaven van Findel ben je direct mobiel nadat je bent geland met de service van SIXT. Vanaf de luchthaven van Findel een auto huren is heel eenvoudig en voordelig. Met onze beste prijsgarantie betaal je simpelweg nooit teveel. In onze Findel vestigingen huur je eersteklas vervoer voor economy prijzen. Onze uitgebreide vloot is gemiddeld slechts 3 maanden oud en bestaat uit premium modellen en topmerken. Voor je zakenreis hebben we luxe modellen klaar staan om in comfort te reizen. Wil je de omgeving verkennen en heb je een strak budget dan is de economy categorie perfect voor jou. Ons vriendelijke, Engels sprekende personeel helpt je graag verder.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Findel

Ontdek Luxemburg in comfort en blijf binnen budget met onze economy, compact en Sedan opties. Voor groepen of extra ruimte zijn de SUV’s, personenbusjes of bestelbusjes ideaal. Wil je maximale luxe en comfort check dan onze luxe en sportmodellen of ga voor een gave cabrio. Als je met de familie op stap bent zitten je kinderen veilig achterin met kwalitatieve kinderzitjes. De weg vinden wordt heel eenvoudig met onze navigatie en als meerdere personen onze nieuwe modellen willen ervaren boek je een extra bestuurder. Met onder andere onze weekendverhuur of eendagshuur kies jij wat je nodig hebt.

SIXT diensten in Findel

Handige tips bij een bezoek aan Dresden

One-way huur:

In bepaalde gevallen is one-way huur mogelijk voor een extra toeslag indien van tevoren aangevraagd. Breng je huurauto terug naar een andere SIXT vestiging voor extra gemak.

Boekbare extra’s:

Sluit de juiste dekking af, zodat je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Je kan kiezen voor volledige schadedekking of voor specifieke dekking.

Autoverhuur onder 25 jaar in Findel:

Vanaf 21 jaar en minimaal 2 jaar in het bezit van een rijbewijs kan je al een auto huren in Findel. Bestuurders onder 25 jaar betalen wel een toeslag.

Wat te doen in Findel?

Vanaf Findel ben je zo in de hoofdstad Luxemburg. Hier vind je een aantrekkelijke mix van luxe winkels en historische locaties. Voor mooie wandelingen in het heuvelachtige landschap en een bezoek aan de ruïnes van Beaufort en Larochette is een huurauto van SIXT ideaal.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties