Kaunas/Delivery Service

Kaunas/Delivery Service AUTOVERHUUR

adres

Delivery to Hotel, 54460 Karmelava

GDS-Code: KUN

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA - ZO:

10:00 - 17:00

Vakanties:

10:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kaunas/Delivery Service

Wat maakt Kaunas Delivery Service Autoverhuur zo speciaal?

Voordelige huurauto’s:

Een auto huren hoeft niet duur te zijn met SIXT.

Klantenservice:

Onze lieve collega’s helpen je graag op weg in het Engels.

Blijf flexibel:

annuleer gratis je boeking wanneer je kiest voor later betalen.

Topmerken:

Onze autoverhuur heeft een ruim assortiment aan topmerken, zoals BMW.

Kaunas Delivery Service Autoverhuur

Huur een auto met de bezorgservice van Kaunas Delivery Service Autoverhuur, en bezoek de historische stad in Litouwen op gemak en eigen tempo. Met verschillende voertuigcategorieën is er genoeg keuze en vind je een huurauto die aan jouw eisen voldoet. Ontdek de stad bijvoorbeeld in een cabrio tijdens mooi weer, of neem het hele gezin mee in een sedan. Of ga voor een SUV, Luxe & Sportmodellen, compact, personenbusje en meer. Maak je boeking compleet met boekbare extra’s zoals extra dekking, extra bestuurder, kinderzitje of navigatiesysteem.

Kaunas Delivery Service Autoverhuur

SIXT vestiging Kaunas Delivery Service Autoverhuur

Met Kaunas Delivery Service Autoverhuur wordt jouw huurauto afgeleverd bij één van de geselecteerde hotels in de stad. Je huurauto kan bij één van de volgende hotels worden afgeleverd: Best Western Hotel, Daniela Hotel, Daugirdas Old City Hotel, Park Inn by Radisson Kaunas Hotel, Kaunas Hotel, Amberton Cozy Hotel, Europa Royale Hotel, Hermis Hotel, Sfinkas Hotel, Perkuno Namai Park Hotel. Breng je huurauto terug bij het Karmelava Hotel. Op aanvraag kan je de huurauto buiten openingstijden en tegen betaling terugbrengen.

Ontdek Kaunas met jouw huurauto

Er is genoeg te zien in de Litouwse stad. Bezoek het oudste kasteel van Litouwen, het Kasteel van Kaunas is een bijzonder gebouw met een mooie omgeving en uitzicht over de rivier. Bezoek één van de vele musea, zoals het Vytautas the Great War Museum, het Lithuanian Aviation Museum of de Mykolas Zilinskas Art Gallery. Op de bekende straat Laisvės alėja vind je vele winkeltjes en restaurantjes.