Kaunas Luchthaven

Kaunas Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Oro uosto str. 4, 54460 Karmelava, Kaunas distr.

GDS-Code: KUN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

09:00 - 18:00

ZA - ZO:

10:00 - 17:00

Vakanties:

10:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kaunas Luchthaven

Wat maakt SIXT Kaunas Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

In de aankomsthal van Kaunas Fluxus Airport (KUN).

Goede service:

SIXT medewerkers staan je in het Engels te woord.

Ruime vloot:

Kies je huurauto uit top merken in de nieuwste modellen.

Betaalbare luxe:

Huur premium klasse auto’s voor een economy prijs.

Auto huren op Kaunas Luchthaven

Om op jouw tijd en in jouw tempo door Litouwen te reizen is een auto huren op Kaunas Luchthaven de uitkomst. SIXT biedt je de keuze uit een ruime vloot premium huurauto’s in nieuwe, luxe modellen die je naar wens verder uitrust met de nodige extra’s. Geen tijd te verliezen, dan brengt GPS je zonder dwalen naar je volgende reisdoel en reizen er kinderen mee, dan boek je kinderzitjes extra bij. Met luxe SUV’s rij je comfortabel ook over ruiger terrein en met de ruime stationwagens is er altijd voldoende plek voor iedereen, en alle bagage. Ervaar de service van SIXT met een snelle reservering. 
 

Auto huren op Kaunas Luchthaven

SIXT 's locatie op Kaunas Luchthaven

De SIXT autoverhuur Kaunas Fluxus Airport vind je in de autoverhuur terminal. Het vliegveld is bereikbaar met openbaar vervoer als bus en taxi’s. Wanneer je de auto ophaalt of terugbrengt wacht bij het verlaten of betreden van de parkeerplaats dan bij de barrière totdat het nummerbord van de huurauto is gescand en de barrière opengaat. Parkeer de huurauto alleen in de aangewezen SIXT parkeerplaatsen. Ieder andere parkeerplaats leidt tot een boete. De sleutels laat je achter bij de SIXT balie in de autoverhuur terminal.
 

Ontdek Litouwen met je huurauto

Een auto huren op Kaunas Luchthaven geeft je de mogelijkheid in alle luxe comfort Litouwen te verkennen. De stad zit vol prachtige architectuur, verrassende musea en historische hoogtepunten als het Kaunas kasteel en het Pazaislis klooster. Winkelen doe je aan de Laisves Aleja. Reis vanuit Kaunas af naar de Litouwse kustlijn langs de Baltische zee richting Kaliningrad. Ga naar het Trakai kasteel en het nationale park van Kursiu Nerija. Of breng een bezoek aan de hoofdstad Vilnius, op ongeveer 100 kilometer van Kaunas. Hier vind je onder andere het amber museum en het Gediminas kasteel.