couple car road summer
Omisalj

Auto huren Omisalj – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Eenmaal in Omisalj aangekomen, kunt u direct beschikken over uw auto van onze autoverhuur. U treft ons aan de Hamec 1 op de Rijeka Luchthaven (code RJK). Een auto huren is de beste optie om Omisalj snel en goed te leren kennen. Dit stadje ligt in het noordwestelijke deel van Krk, een Kroatisch eiland. Het is een oude stad die in de derde eeuw na Christus is gesticht door de Romeinen. Een bezoekje aan het Fulfinum, een Romeinse nederzetting en de basiliek uit de vijfde eeuw, zijn zeer de moeite waard. Omdat de stad bovenop een klif is gebouwd kunt u genieten van adembenemende uitzichten over de Kvarner Golf. Om van plek naar plek te komen, kunt u het best een auto huren in Omisalj. Wat betreft goedkope autoverhuur in Omisalj zijn wij de nummer 1! Dat blijkt uit menige prijsvergelijking voor goedkope huurauto's.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkope autoverhuur: u regelt het snel

Autoverhuur in Omisalj is eenvoudig te regelen. Via onze site boekt u direct de auto van uw keuze. Maar u kunt ook bellen (023 - 56 986 56) of een en ander via uw reisbureau regelen. In ons assortiment hebben wij moderne, comfortabele en nieuwe auto's. Denkt u aan een Opel Astra, VW Golf en Fiat Punto. Desgewenst huurt u er een navigatiesysteem bij. U kunt rekenen op de beste service en onze autoverhuur is boven alles betaalbaar. Een auto huren in Omisalj betekent dat u gemakkelijk en snel naar het heerlijke kiezelstrand Pesja rijdt. En na een dagje zonnen en zwemmen, bent u zo bij de authentieke restaurants van KrK. Lokale gerechten met vis en lamsvlees zijn echte aanraders. En wilt u een avondje uit, dan moet u Rijeka en Malinska beslist niet overslaan.

couple car road summer
Bekijk meer Bekijk minder
friends joy outdoors

Huurauto in Omisalj: alle mogelijkheden op een rijtje

U kunt bij ons zelf uw voorkeur aangeven wat betreft merk en model auto. Onze huurovereenkomsten zijn duidelijk en onze prijzen zijn scherp. U krijgt standaard een all-riskverzekering. De borg krijgt u direct na inlevering van de auto in goede staat weer terug. Heeft u extra wensen zoals één of meerdere kinderzitjes? Of wilt u de verzekering aanvullen voor een tweede bestuurder? Dat is allemaal snel te regelen. En heel praktisch: wij zijn iedere dag open, ook op zon- en feestdagen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties