Venice Mestre Station

Venice Mestre Station AUTOVERHUUR

adres

Via Trento 1, 30171 Venezia

GDS-Code: VCE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:30 - 13:00

14:30 - 18:00

ZA:

09:00 - 13:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Venice Mestre Station

Wat maakt Venice Mestre Treinstation zo speciaal?

Handige locatie:

Gelegen in de parkeerplaats van het Venice Mestre treinstation.

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug op elk moment van de dag.

Klantenservice:

Ontvang jouw huurauto van onze Engelssprekende collega’s.

Ruim aanbod:

Met een ruime vloot krijg je altijd jouw gekozen voertuigcategorie.

Autoverhuur Venice Mestre Treinstation

Bezoek het prachtige Venetië met een huurauto van SIXT. Met autoverhuur Venice Mestre Treinstation is jouw volgende huurauto binnen handbereik. Je bent met SIXT verzekerd van een voertuigcategorie naar keuze en zit er altijd een huurauto bij die binnen jouw budget past. Je kan kiezen uit een SUV, sedan, cabrio, luxe & sportmodellen en nog veel meer. Jouw boeking is niet compleet zonder boekbare extra’s, zoals een navigatiesysteem of extra bestuurder. Rijd in stijl en comfort door Venetië en ontdek op gemak de mooiste plekken van Noord-Italië.

 

Autoverhuur Venice Mestre Treinstation

SIXT vestiging op Venice Mestre Treinstation

Kom jij aan in Venetië via het Venice Mestre treinstation? Dan is autoverhuur Venice Mestre Treinstation dé plek om jouw volgende huurauto op te halen. De vestiging vind je op de begane grond van de parkeerplaats van het treinstation. SIXT-parkeerplekken vind je op dezelfde parkeerplaats op de vijfde verdieping. Mocht je jouw huurauto buiten openingstijden willen terugbrengen, parkeer het voertuig dan op de parkeerplaats en laat de sleutels achter in het sleutelkastjes gelegen naast de vestiging. Ook is het ophalen van jouw huurauto buiten openingstijden tegen betaling mogelijk.

Ontdek Venetië met jouw huurauto 

Met jouw huurauto bezoek je niet alleen Venetië, maar ook nabijgelegen dorpjes in het noorden van het land. Bezoek in de stad bijvoorbeeld het indrukwekkende San Marco Basiliek. Aan het San Marcoplein vind je onder andere het Museo Correr, Archeologisch Museum en Torre dell’Orologio. Rijd naar één van de stranden, zoals Sottomarina of Bibione voor een ontspannen dagje uit.