Turijn Centraal Station

Turijn Centraal Station AUTOVERHUUR

adres

Via Paolo Sacchi 3, 10121 Torino

GDS-Code: TRN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZA:

08:00 - 20:00

ZO:

09:00 - 18:00

Vakanties:

09:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Turijn Centraal Station

Wat maakt de Turijn Centraal Station nu speciaal

Naast het station:

Dankzij de centrale ligging kun je SIXT eenvoudig bereiken.

24u terugbrengen:

Breng je voertuig op elk moment van de dag en nacht terug.

Meest moderne voertuigen:

Je SIXT huurauto is ongeveer maar drie maanden oud.

Uitgebreid aanbod:

Bij ons vind je een auto die perfect bij je vakantie past.

Turijn Centraal Station auto huren

Naar Turijn voor een culinaire tocht of voor de prachtige musea en wil je de bezienswaardigheden gemakkelijk bereiken? Kies voor de Turijn Centraal Station auto huren optie van SIXT. Wij hebben economy auto’s, sedans, bestelbusjes, cabrio’s, compact auto’s, personenbusjes, SUV, luxe en sportmodellen. Personaliseer je voertuig met een GPS-systeem, kinderstoel(en) en een extra bestuurder. Zo kun je met je vrienden een personenbus huren om naar het Juventus stadion te gaan of met je lief in de cabrio de smalle straten verkennen zonder verloren te rijden.

Turijn Centraal Station auto huren

SIXT vestiging in Turijn

Graag je auto komen afhalen bij de Turijn Centraal Station autoverhuur? Dan lukt dit in 1, 2, 3 want wij liggen net naast het centraal station waardoor je eenvoudig bij ons binnenstapt. Als je toegekomen bent met de trein, verlaat het station dan aan de kant van de Via Paolo Sacchi want wij liggen in die straat. De Turijn Centraal Station auto huren mogelijkheid gebruiken is al even gemakkelijk want je kunt je auto huren via onze applicatie, website en telefoon. Het terugbrengen lukt ook zeer snel want je moet gewoon je huurauto op de parking parkeren en je sleutels aan de balie afgeven.

Ontdek Turijn met je huurauto

Je moet in je huurauto zeker naar het nabij gelegen Parco del Valentino rijden want daar kun je genieten van oogverblindende natuur, prachtige 19de-eeuwse architectuur en romantische plekjes. Ben je meer te vinden voor cultuur of entertainment? Rij dan naar het Teatro Regio di Torino, Cinema Lux of naar het Juventus stadion. Je avond afsluiten moet in de bars en restaurants op het Piazza Castello.