torino city content
Turijn

Huur een auto in Turijn met SIXT

Turijn op zijn best verkennen doe je door een auto te huren bij SIXT. Hierdoor ben je flexibel en heb je de vrijheid om de mooiste plekjes te bezoeken. We zitten in Turijn op verschillende plekken. Zo vind je ons op verschillende locaties die makkelijk te bereiken zijn. We zitten bijvoorbeeld op het vliegveld van Turijn (TRN) en bij het treinstation Porta Nuova. Hier helpen onze lieve, Engelssprekende medewerkers jou op weg, zodat je zo in je nieuwe voertuig kunt stappen en het genieten kan beginnen. Aan jou de keuze of dat een SUV of een Luxe model wordt.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Turijn

Naast een SUV of een Luxe model hebben we van SIXT nog meer auto’s voor jou ter beschikking. De voertuigen zijn van de beste kwaliteit en worden verhuurd tegen een betaalbare prijs, zoals je van ons gewend bent. We hebben ook Cabrio’s en Compact modellen van topmerken, zoals BMW en Mercedes-Benz. Hier rijd je zorgeloos het land door, wanneer je een navigatiesysteem bij boekt. Je mag zelf weten hoe lang je het voertuig meeneemt. Wij verhuren de auto’s al vanaf eendagshuur tot aan lange termijn verhuur.

 

SIXT diensten in Turijn

Handige tips bij bezoek aan Turijn

Autoverhuur zonder creditcard:

In Turijn worden zowel krediet- en debetkaarten aanvaard als betaalmiddel, mits ze van een internationaal erkende creditcardmaatschappij zijn.

Dekkingspakketten:

Je gaat pas echt met een gerust hart weg op wanneer je een dekkingspakket bij boekt.
 

One-way huur in Turijn:

One-way verhuringen in Turijn zijn tegen een toeslag en op aanvraag mogelijk.
 

Wat te doen in Turijn

Turijn is een stad met veel geschiedenis. Als je niet veel tijd in de stad zelf hebt raden we je aan de toeristische highlights, zoals de Mole Antonelliana, en Parco del Valentino zeker niet te missen. Deze overblijfselen van de Romeinse tijd zijn indrukwekkend en tekenen de stad. Als jij alles van de stad al gezien hebt is Milaan een leuk idee. Met de auto sta je er binnen twee uurtjes.
 

De mogelijkheden van autoverhuur in Turijn

Een huurauto biedt u talloze mogelijkheden wat van Turijn te zien. Zo kunt u bijvoorbeeld de Mole Antonelliana bezoeken, een iconisch bouwwerk dat oorspronkelijk in de negentiende eeuw door de rijke joodse gemeenschap gefinancierd werd. Daarnaast kent Turijn prachtige architectuur in de rococo, barokke en neoklassieke stijlen, met de paleizen van het Huis van Savoye die vermeld staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst als hoogtepunt. De basiliek van Superga die dienst doet als mausoleum van de oude koninklijke familie is echter minstens zo indrukwekkend. Een auto huren in Turijn stelt u tenslotte ook nog in staat het natuurschoon van de nabijgelegen Alpen te verkennen, terwijl het heuvelachtige gebied naar het oosten juist beroemd is om de culinaire lekkernijen. Hier kunt u bijvoorbeeld vele wijnen, kazen en heerlijke witte truffels proeven.

torino city content
Bekijk meer Bekijk minder
torino city small

Goedkope autoverhuur met uitstekende service

Uit een prijsvergelijking voor goedkope prijzen om een auto te huren, blijkt dat wij tot de meest gunstig geprijsde autoverhuurders van Europa behoren. Naast aantrekkelijke prijzen leveren we ook nog eens een uitstekende service. Zo kunt u bij ons niet alleen een auto huren, maar kunnen we u ook probleemloos aan bijvoorbeeld een kinderzitje of navigatiesysteem helpen. Betrouwbare autoverhuur in Turijn die ook nog eens betaalbaar is, kunt u dus zonder problemen aan ons overlaten.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties