Palermo

Auto huren in Palermo  

Zeg je Palermo, dan zeg je Sicilië. Wie Palermo in Italië bezoekt doet er goed aan een huurauto van SIXT te boeken. De SIXT huurauto’s vind je bij het vliegveld (PMO) aan de noordwest kant van de stad. De huurlocatie op de luchthaven is makkelijk te vinden en van daaruit is het een half uur rijden naar het centrum van de stad Palermo. De andere locatie ligt aan de Viale Francia, vlakbij de E90. De huurauto’s van SIXT zijn er voor iedere vakantieganger, of je nu een grote SUV of handige stationwagen wil of een kleinere sedan. SIXT in Palermo heeft alles in huis.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Palermo  

De diensten van SIXT in Palermo zijn veelzijdig en bestaan uit vele categorieën huurauto’s. Een comfortabele sedan voor een week bijvoorbeeld. Maar ook een SUV voor het weekend. Jij bepaalt hoelang en wanneer je de huurauto nodig hebt, zoals een dag of een week. Uit de vele extra’s kan je kiezen uit verschillende kinderstoelen, handige navigatie of een extra chauffeur. Halen en inleveren gaat vanzelf in Palermo. Ook een upgrade regel je probleemloos. Wacht niet en huur meteen een auto van SIXT in Palermo, wel zo prettig.

 

SIXT diensten in Palermo  

Handige tips bij een bezoek aan Palermo 

Een auto huren zonder een creditcard in Palermo:

Dat kan, mits er aan alle voorwaarden is voldaan en er voldoende geld op je rekening staat.

One-way huuropties in Palermo:

je kunt probleemloos je huurauto ophalen bij de ene locatie en retourneren bij de andere SIXT locatie.

Beneden de 25 jaar een auto huren in Palermo:

Vanaf 18 jaar kan je een auto huren bij SIXT. De bestuurder moet wel minimaal 1 jaar een geldig rijbewijs bezitten.

Wat te doen in Palermo? 

Palermo is een levendige havenstad waarvan alles te beleven is. Je vindt er de Teatro Massimo of de kathedraal van Palermo op je stadtoer. Maar een uitstapje in je huurauto naar Agrigento en de vallei van de tempels is ook fantastisch. Ook is Palermo beroemd om zijn straatleven en streetfood. Gaan dus!

Tips voor Palermo in de winter

Voor de overwinteraars is Palermo zeer aan te raden, want juist op Sicilië is het weer dan erg aangenaam en kun je gemakkelijk rondreizen. Spannende stadswandelingen naar diverse musea of theaters, zoals het Massimo theater zijn uitstekend. Of je pakt je huurauto en gaat naar Segesta en Erice even buiten de hoofdstad voor een bezoek aan adembenemende tempels.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties