Napels Luchthaven

Napels Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Viale Fulco Ruffo di Calabria, 80144 Napoli

GDS-Code: NAP

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Napels Luchthaven

Wat maakt Napels Luchthaven Autoverhuur zo speciaal?

Toplocatie:

Je vindt SIXT gemakkelijk tegenover de bagagehal in de luchthaven.

24 uur terugbrengen:

Je kan de huurauto op elk moment van de dag terugbrengen.

Vriendelijke medewerkers:

helpen je graag verder in het Italiaans en Engels.

Betaalbare luxe:

Geniet van topmerken met prijzen die binnen jouw budget passen.

Napels Luchthaven Autoverhuur

Ontdek het prachtige Napels in Italië met SIXT. Met keuzes uit verschillende voertuigcategorieën zoals een Compact, Cabrio, Sedan, SUV of Luxe & Sportmodellen is een auto huren bij Napels Luchthaven Autoverhuur een ware toevoeging aan jouw reis. Met ruime openingstijden huur je gemakkelijk een auto bij aankomst. Tevens kan je met boekbare extra’s jouw huurauto helemaal afstemmen zoals jij dat wilt. Kies bijvoorbeeld voor een navigatiesysteem zodat jij alles bijtijds in de stad kunt bezichtigen. Vanaf de luchthaven (NAP) naar de stad rijden is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

 

Napels Luchthaven Autoverhuur

SIXT locatie op Napels Luchthaven

Napels Luchthaven Autoverhuur is er gemakkelijk te vinden naast de hoofdterminal en voorbij de bagagehal. De vestiging is te vinden door de SIXT borden te volgen. Haal je huurauto op bij parkeerplaats P5 en op de SIXT parkeerplekken. Tevens zijn deze parkeerplekken ook te gebruiken wanneer je de huurauto terugbrengt. Vanaf het centrum van de stad kan je de bus op het centraal station richting de luchthaven nemen. Wij zorgen ervoor dat je huurauto klaar staat zodat je bij aankomst meteen de weg op kan. Ook is de huurauto op aanvraag 24 uur per dag op te halen en terug te brengen.

Ontdek Napels met jouw huurauto

Met jouw huurauto kun je alle bezienswaardigheden van de stad zien op eigen gemak en is de vestiging maar 7 kilometer verwijderd van het stadscentrum. In het centrum vind je de witte Kathedraal van Napels (Duomo di Napoli) uit de 13e eeuw. Bekijk de Vesuvius berg vanaf de Lungomare en het Ovo kasteel bij de haveningang. Ga naar een voorstelling in het beroemde theater, Teatro di San Carlo. Bezoek het Nationaal Archeologisch Museum waar je vele mooie kunstschatten, zoals de opgravingen van Pompeii of bewonder de catacomben van San Gennaro uit de tweede eeuw.