Naples Treinstation

Naples Treinstation AUTOVERHUUR

adres

Piazza Giuseppe Garibaldi, 80142 Napoli

GDS-Code: NAP

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 20:00

ZA:

08:00 - 18:00

ZO:

08:00 - 13:00

Vakanties:

08:00 - 13:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Naples Treinstation

Wat maakt de Napels treinstation vestiging zo speciaal?

Handige locatie:

We zijn perfect te bereiken per trein en centraal gelegen.

Flexibele openingstijden:

Elk moment de auto ophalen voor een extra bijdrage.
 

Klantenservice:

Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar en we spreken Engels.

Onze vloot:

Eersteklas voertuigen van gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Autoverhuur Napels treinstation

Bij aankomst op Napels treinstation is een auto huren zo geregeld met de service van SIXT. Boek van tevoren de voertuigcategorie van je keuze, zoals de sedan, economy en compact opties, zodat je altijd het voertuig hebt dat je nodig hebt. Groepen kunnen gebruik maken van onze personenbusjes, bestelbusjes en SUV’s. Voor extra comfort ga je voor onze cabrio’s, luxe of sportmodellen. Met de boekbare extra’s, zoals navigatie, kinderzitjes en een extra bestuurder ben je helemaal klaar voor een zorgeloze trip. Ons team kent de omgeving goed, dus we helpen je graag op weg met een paar goede tips.

Autoverhuur Napels treinstation

SIXT vestiging op Napels treinstation

Onze vestiging is op de -1 verdieping van Stazione Garibaldi. Als je de roltrap of de lift naar beneden neemt sla je rechtsaf en vind je onze vestiging vlakbij de Prima Donna winkel. Bij het terugbrengen van je huurauto naar autoverhuur Napels treinstation ga je naar Grandi Stazioni Park op de -1 verdieping, Piazza Garibaldi. De slagbomen openen automatisch wanneer je aan komt rijden. Mochten de slagbomen toch niet opengaan neem dan het parkeerkaartje en laat deze achter in je voertuig.

Ontdek Napels met jouw huurauto

Breng een bezoek aan het historische Pompeii. Deze stad kwam in het jaar 79 onder een dikke aslaag te liggen toen de Vesuvius vulkaan uitbarstte. Ook de Vesuvius kan je tegenwoordig veilig bezoeken en via de wandelpaden naar boven lopen. Hier heb je een prachtig uitzicht over Napels. In het historisch centrum zijn vele bijzondere plekken om te bezoeken, zoals Castel Sant'Elmo en Castel dell'Ovo.