Bologna Treinstation

Bologna Treinstation AUTOVERHUUR

adres

Piazza delle Medaglie d'Oro 4, 40121 Bologna

GDS-Code: BLQ

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

08:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 13:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bologna Treinstation

Wat maakt de Bologna treinstation vestiging zo speciaal?

Handige locatie:

Centraal gelegen en eenvoudig bereikbaar op het treinstation.

Flexibele openingstijden:

24 uurs ophaal en terugbreng service op aanvraag.
 

Uitmuntende klantenservice:

Ons Engels sprekende personeel staat voor je klaar.

 

De vloot:

Onze premium voertuigen zijn gemiddeld slechts 3 maanden oud.

Autoverhuur Bologna treinstation

Bij aankomst op het treinstation van Bologna wil je direct je bagage kwijt kunnen en door naar je volgende locatie. Met de uitstekende voertuigen uit onze sedan, compact en economy categorieën navigeer je soepel door de Italiaanse straatjes. Voor grotere groepen hebben we SUV’s, personenbusjes en zelfs bestelbusjes klaar staan. Voor een zakenreis of gewoon meer luxe hebben we cabrio’s, luxe en sportmodellen in de aanbieding. Met navigatie vind je altijd je weg. Kinderzitjes voor een veilige reis met de hele familie en met een extra bestuurder ben je nog flexibeler.

 

Autoverhuur Bologna treinstation

SIXT vestiging op Bologna treinstation

Onze vestiging is simpel te vinden op het centrale plein van het treinstation. Zodra je naar buiten gaat bij de hoofduitgang zie je onze vestiging aan de linkerkant in Piazza delle Medaglio d'Oro. Je brengt aan het einde van je huurperiode je auto naar de garage Excelsior van Starhotel Excelsior. Het is ook mogelijk om de auto in te leveren op de vestiging van de Bologna luchthaven. Wanneer je boekt voor one-way verhuur kan je er ook voor kiezen om op Bologna treinstation een auto te huren en deze bij een andere vestiging in te leveren.

Ontdek Bologna met jouw huurauto

Vanaf onze vestiging loop je zo het historische centrum in. De beroemde torens Garisenda en Asinelli kan je bijna niet missen. Bologna is de ideale uitvalsbasis om in je huurauto de lokale cuisine te ervaren. Zo staat Modena bekend om haar balsemico azijn en Parma is bekend van de parmezaanse kaas. Ook een dagtripje naar Florence is eenvoudig met de autoverhuur van Bologna treinstation.