airport generic 23
Keflavik Luchthaven

Keflavik Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Blikavöllur 5, 235 Reykjanesbaer

GDS-Code: KEF

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:00 - 18:00

Vakanties:

06:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Keflavik Luchthaven

Meteen een auto huren op Keflavik Luchthaven (KEF)

Onmiddellijk na aankomst kunt u een auto huren bij Sixt autoverhuur. Kiest u uit een aantal mooie en stevige modellen die uiteraard in elk seizoen van de juiste banden zijn voorzien. Een goede wegligging is belangrijk in IJsland, omdat de wegen lang zijn en het weer heel abrupt om kan slaan. Een SUV of Jeep rijdt veilig en comfortabel zowel op de lange afstand als in de steden. BMW en Mercedes zijn ook veelgevraagde merken bij de autoverhuur. Informeert u naar de navigatie. Die heeft u in IJsland nodig!

airport generic 23
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Zo makkelijk huurt u een auto van Sixt!

Een huurauto van Keflavik luchthaven is hier bepaald geen overbodige luxe. IJsland is een prachtig land, maar het staat niet bekend om het goede openbaar vervoer. Er heeft zelfs nog nooit een trein gereden, simpelweg omdat het zo goed als onmogelijk is om rails aan te leggen in dit ruige land.  Sixt autoverhuur is dan een prima optie voor de reiziger! Duur hoeft het niet te zijn. U kunt goedkoop en makkelijk een auto huren bij Keflavik Luchthaven. Omdat er in Reykjavik eveneens een  vestiging is, kunt u daar ook de auto terugbrengen. Uw hotel verzorgt dan het vervoer naar Keflavik Luchthaven. Een taxibusje rijdt regelmatig langs de hotels om de toeristen op te halen.

service city country

Verken Reykjavik en omgeving met een huurauto van Sixt

Goedkoop een auto huren bij Keflavik  Luchthaven is een uitkomst om van het landschap te genieten. Meteen als u van Keflavik Luchthaven naar Reykjavik rijdt waant u zich in een andere wereld. Een onwerelds landschap ontvouwt zich voor uw ogen. Rijdt in uw huurauto langs de IJslandse geisers en verken de kleine, afgelegen vissersplaatsjes. Het vulkanische bad- en kuuroord Blue Lagoon mag uiteraard niet overgeslagen worden!

Arnar Ingi Tryggvason
( Station Manager )