reykjavik city content
Reykjavik

Auto huren Reykjavik – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u op zoek bent naar een huurauto in Reykjavik, dan bent u bij SIXT aan het juiste adres. Het kleurige Reykjavik is de hoofdstad van IJsland. Vooral in de wintermaanden is de bestemming populair, omdat in die tijd van het jaar het noorderlicht het scherpst kan worden waargenomen.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren Reykjavik

Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren bij Sixt autoverhuur, beschikt u over een betrouwbaar vervoersmiddel dat u precies op de gewenste adressen in en om de stad zal brengen. Bij het reserveren kunt u aangeven welke categorie auto uw voorkeur heeft. Wij kunnen niet garanderen dat er een specifiek type beschikbaar is bij onze autoverhuur in Reykjavik, maar wij zorgen altijd voor een model dat binnen de gekozen categorie valt. Bent u niet bekend in de stad en haar omgeving? Dan mag een navigatie niet ontbreken aan uw auto. De luchthaven van Reykjavik zelf heeft alleen internationale vluchten naar Groenland en Faeroër. Een meer voor de hand liggend vliegveld voor vluchten vanuit bijvoorbeeld Nederland is luchthaven Keflavík, gelegen op ongeveer 50 km afstand van Reykjavik.

reykjavik city content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country

Bijzondere bezienswaardigheden in Reykjavik

Het meest bijzondere gebouw in Reykjavik, is de Hallgrimskirkja. Dit is de hoogste kerk van de stad en reeds van verre te zien. De kerk wordt daarom ook wel het symbool van de stad genoemd. Het kerkorgel omvat maar liefst 5275 pijpen en heeft een schitterende klank. Vanaf de toren heeft u een fenomenaal uitzicht. De Landakotskirkja is een Rooms-Katholieke basiliek, die gebouwd is aan het begin van de 20e eeuw. In deze kerk zijn ook twee Nederlandse bisschoppen werkzaam geweest. Het platte dak geeft de kathedraal een Engelse uitstraling. Het Árbæjarsafn is het openluchtmuseum met meer dan 20 nagebouwde huizen. Een gezellig uitstapje dat aantrekkelijk is voor het hele gezin. In de zomer lopen er ook dieren. Met een huurauto kunt u al deze plaatsen gemakkelijk bereiken. Rijden in Reykjavik is geen enkel probleem, doordat het geen echt grote stad betreft. De spits kan echter wel heel druk zijn.

service city country

Ontdek de omgeving met autoverhuur Sixt

Wanneer u ervoor kiest om goedkoop een auto te huren in Reykjavik, bent u ook in staat om de omgeving in te trekken. Op 39 km van Reykjavik vindt u een enorm kunstmatig aangelegd meer met de naam Blue Lagoon. Het meer wordt op natuurlijke wijze verwarmt door bronnen en het zou een geneeskrachtige werking hebben. Vanuit de stad kunt u ook een dagtripje maken langs de Golden Circle. Dit omvat enkele van de indrukwekkende natuurverschijnselen van IJsland met onder meer een waterval, geisers, een enorme vulkanische krater en een geothermisch gebied.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties