airport generic 15 airport generic 21
Cayenne Luchthaven

Cayenne Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Comptoir Airport, 97351 Matoury

GDS-Code: CAY

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

10:30 - 13:00

15:00 - 20:30

Vakanties:

10:30 - 13:00

15:00 - 20:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Cayenne Luchthaven

Auto huren Cayenne Luchthaven - autoverhuur Sixt

Goedkoop een auto huren bij Cayenne Luchthaven, daarvoor is Sixt een uitstekende keuze. Wij hebben auto's in verschillende categorieën, zoals busjes, SUV's, cabrio's of moderne zakelijke auto's. Extra opties zoals een automaat, een diesel, navigatie of een radio leveren wij ook. U kunt ervoor kiezen om dat thuis al te regelen achter de pc of via onze mobiele app. Maar ook op Cayenne luchthaven zijn wij u graag van dienst. En komt u na afloop van uw verblijf uw auto inleveren, dan kan dat 24 uur per dag.

airport generic 15 airport generic 21
Bekijk meer Bekijk minder
car window rain road

De voordelen van Sixt autoverhuur

U wilt comfort en veiligheid? Bij Sixt autoverhuur krijgt u een auto van nog geen zes maanden oud. Welke auto en welke opties u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw auto gereed is als u op Cayenne luchthaven aankomt. Als u de binnenlanden van Frans-Guyana, en met name de jungle wilt verkennen, bent u echt aangewezen op eigen vervoer. Een auto huren te Cayenne luchthaven maakt het mogelijk dat u meer ziet van het mooie tropische Frans-Guyana dan zonder auto mogelijk zou zijn.

couple sunset landscape

Cayenne en Frans-Guyana verkennen met een huurauto

Voor de kust van Cayenne ligt het beruchte Duivelseiland, ooit een Franse gevangenis, bekend uit de boeken van 'Papillon'. De stad Cayenne straalt nog de oude Frans-koloniale sfeer uit. Het is een levendige stad met veel terrasjes, kleine bars en authentieke restaurantjes. Wie meer van de plaatselijke cultuur wil weten, moet zeker een bezoek brengen aan het Musée des Cultures Guyanaises. Frans-Guyana is een populaire bestemming voor eco-toerisme en uiteraard is het tropisch regenwoud de belangrijkste trekpleister. Door autoverhuur van Sixt kunt u dit ook op eigen gelegenheid ontdekken. De lange witte stranden langs de kust zult u ook niet willen missen. Een auto huren tijdens uw bezoek aan Frans-Guyana, dat zal u veel plezier opleveren.