french guiana country content
Cayenne

Cayenne auto huren

Wanneer je Frans-Guyana bezoekt, kun je eigenlijk niet zonder auto. Bij SIXT Cayenne een auto huren houdt in dat je dit prachtige land echt kunt ontdekken. De vestigingen liggen op handige locaties op de luchthaven en bij het TIG busstation en je kunt hier gebruikmaken van de 24-uurs teruggavedienst. Ook word je hier optimaal geholpen door Engelssprekende medewerkers. Als je met een groep reist, kun je een handig personenbusje boeken of ga voor een SUV zodat je gemakkelijk over ieder terrein rijdt, ook in de jungle!

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Cayenne

Bij de vestiging van SIXT kun je in Cayenne auto huren en er een selecteren uit een gevarieerde voertuigvloot. Zo kun je kiezen voor SUV’s, cabrio’s, sedans, personenbusjes en compacte stadsauto’s en kun je hier ook terecht voor een bestelbusje. Huur een auto in Cayenne voor weekendverhuur om de mooie nationale parken te bezoeken of ga een dag naar het strand met de eendagshuur. Vergeet ook niet om navigatie te boeken om je de weg te wijzen en kies een kinderstoel of een extra bestuurder zodat je reisgezelschap ook perfect mee kan doen aan de trip.

french guiana country content

Handige tips bij bezoek aan Cayenne

​​​​​​​Autoverhuur onder 25 jaar Cayenne:

De minimumleeftijd voor autoverhuur bij SIXT is 21. Kies tegen een extra toelage verschillende auto's. Enkele speciale en grotere auto's kun je huren vanaf 25 jaar.

One-way huur Cayenne:

Huur bij een vestiging in Frans-Guyana een auto en lever deze bij een andere vestiging af. Vraag informatie hierover bij je SIXT-locatie.

Autoverhuur zonder creditcard Cayenne:

Betaal met creditcard of bij sommige SIXT-locaties met je bankpas. Toon je identiteit aan met twee officiële documenten.

Wat te doen in Cayenne?

Een bezoek aan de oude Frans-koloniale stad met karakteristieke cafés en restaurants neemt je terug in de tijd en in het Musée de Cultures Guyanaises kom jij meer te weten over de lokale cultuur. Ga ook met de auto naar het beroemde Kourou Space Centre of ga op avontuur naar het beruchte Duivelseiland dat in het verleden een Franse gevangenis was.

Wat te doen in Cayenne in de winter?

Doordat in Frans-Guyana een tropisch regenwoudklimaat heerst, is er eigenlijk nooit een slechte tijd om deze stad te bezoeken in in Cayenne een auto te huren. Wat je echter niet mag missen, is het Afro-Carribean carnival in februari. Bezoek ook met de auto de prachtige regenwouden rondom Cayenne, een paradijs voor eco-toeristen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties