strasbourg city content
Straatshurg Treinstation SNCF

Straatshurg Treinstation SNCF AUTOVERHUUR

adres

20 Place de la Gare, 67000 Strasbourg

GDS-Code: SXB

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA:

08:00 - 15:00

ZO:

16:00 - 21:00

Vakanties:

16:00 - 21:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Straatshurg Treinstation SNCF

Een auto huren op Strasbourg Station in Frankrijk

Moet u voor een zakenreis naar Frankrijk of brengt u misschien uw vakantie in Frankrijk door? Dan kan het zijn dat u ervoor kiest om met het vliegtuig of de trein naar Strasbourg te komen. Om toch veel vrijheid te hebben gedurende uw reis kunt u een auto huren bij Sixt autoverhuur. Sixt heeft vestigingen over de hele wereld en maakt het mogelijk om betrouwbaar en goedkoop met een huurauto op pad te gaan. Zo is er ook een autoverhuur op het Straatsburg Station, waar u diverse soorten auto's kunt huren. Zo kunt u kiezen voor een Volkswagen Polo, Mini, Peugeot 3008, Fiat 500 of één van de andere auto's uit ons brede aanbod. Of u nu de voorkeur geeft aan een luxe auto, een personenbusje of een SUV: Sixt verhuurt het! Naast het feit dat alle auto's standaard WA-verzekerd zijn, kunt u er ook voor kiezen om aanvullende verzekeringen af te sluiten zoals een diefstaldekking of een personen ongevallenverzekering. Bovendien beschikken veel auto's over navigatie, maar wanneer een auto dit niet standaard heeft, dan kunt u deze ook los bijboeken. Zo wordt het huren van een auto wel heel gemakkelijk!

strasbourg city content
Bekijk meer Bekijk minder
man business suit

Strasbourg ontdekken per auto

Kiest u ervoor om bij onze autoverhuur op het Straatsburg Station een auto af te halen, dan kunt u daarna ongestoord de wijde omgeving bezichtigen. Straatsburg ligt in het noordoosten van Frankrijk in de regio Elzas en staat al eeuwen bekend als een echte universiteitsstad. Tevens is de stad de zetel van de Raad van Europa, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens en samen met Brussel de zetel van het Europees Parlement. Hiermee heeft de stad veel politieke invloed. Daarnaast zijn er ook schitterende gebouwen in de stad. Zo is er de kathedraal de Notre-Dame en verbindt een schitterende voetgangersbrug de stad met het Duitse Kehl. Ook zijn er diverse musea en is er veel te zien op het gebied van muziek en theater.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.4 / 271 Beoordelingen

F.

Personnels accueillant et souriant, service au top. Je recommande

Estelle H.

Personnel peu disponible.

Véhicule hybride en état moyen (nombreux impacts, sièges dégradés) mais tarif intéressant.

Au retour, j’ai du laisser les clés au comptoir. Mauvaise surprise en récupérant par email le document de retour : le plein de la voiture n’a pas été considéré fait (alors que la voiture avait parcouru moins d’un km depuis la station essence) 😳 Le tarif est donc au final moins intéressant que prevu...

Dans la même zone il y a Alamo et Hertz. Je vais essayer les autres loueurs...

Olivier B.

expérience exceptionnelle de rouler en X1 !

Trois jours à profiter d'un véhicule extraordinaire ! Un réel plaisir de conduite dans les lacets des montagnes vosgiennes.

Que dire de plus ..... Merci à votre équipe de Strasbourg !