strasbourg city content
Autoverhuur
Strasbourg
Straatshurg Treinstation SNCF
information
Kaart

Straatshurg Treinstation SNCF AUTOVERHUUR

Details over je Sixt Locatie

20 Place de la Gare, 67000 Strasbourg

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 22:00

ZA:

08:00 - 15:00

ZO:

16:00 - 21:00

Vakanties:

16:00 - 21:00

Kaart
Nabijgelegen locaties
strasbourg city content

Een auto huren op Strasbourg Station in Frankrijk

Moet u voor een zakenreis naar Frankrijk of brengt u misschien uw vakantie in Frankrijk door? Dan kan het zijn dat u ervoor kiest om met het vliegtuig of de trein naar Strasbourg te komen. Om toch veel vrijheid te hebben gedurende uw reis kunt u een auto huren bij Sixt autoverhuur. Sixt heeft vestigingen over de hele wereld en maakt het mogelijk om betrouwbaar en goedkoop met een huurauto op pad te gaan. Zo is er ook een autoverhuur op het Straatsburg Station, waar u diverse soorten auto's kunt huren. Zo kunt u kiezen voor een Volkswagen Polo, Mini, Peugeot 3008, Fiat 500 of één van de andere auto's uit ons brede aanbod. Of u nu de voorkeur geeft aan een luxe auto, een personenbusje of een SUV: Sixt verhuurt het! Naast het feit dat alle auto's standaard WA-verzekerd zijn, kunt u er ook voor kiezen om aanvullende verzekeringen af te sluiten zoals een diefstaldekking of een personen ongevallenverzekering. Bovendien beschikken veel auto's over navigatie, maar wanneer een auto dit niet standaard heeft, dan kunt u deze ook los bijboeken. Zo wordt het huren van een auto wel heel gemakkelijk!

Meer
man business suit
Strasbourg ontdekken per auto

Kiest u ervoor om bij onze autoverhuur op het Straatsburg Station een auto af te halen, dan kunt u daarna ongestoord de wijde omgeving bezichtigen. Straatsburg ligt in het noordoosten van Frankrijk in de regio Elzas en staat al eeuwen bekend als een echte universiteitsstad. Tevens is de stad de zetel van de Raad van Europa, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens en samen met Brussel de zetel van het Europees Parlement. Hiermee heeft de stad veel politieke invloed. Daarnaast zijn er ook schitterende gebouwen in de stad. Zo is er de kathedraal de Notre-Dame en verbindt een schitterende voetgangersbrug de stad met het Duitse Kehl. Ook zijn er diverse musea en is er veel te zien op het gebied van muziek en theater.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.1 / 67   Beoordelingen

marnee m.

Voiture très agréable à rouler ! Choix entre deux véhicules à l'arrivée. Hôtesses à l'écoute et polies. Retour super pratique et simple !

Siméon C.

La location s'est vraiment très bien passé, le personnel est vraiment très sympa et accueillant. La voiture était propre en parfait état et moderne. Les prix sont corrects, sauf la surcharge jeune conducteur que je trouve vraiment trop chere (35 €/jour/conducteur), même si c'est un 2e conducteur.

Je recommande :)

Pierre-Phillippe de B.

Excellent service, compétent, sympathique et efficace. Sixt au top !