strasbourg city content
Straatsburg

Straatsburg een auto huren

Wil je een auto huren in Straatsburg? Of je nou voor werk of voor je plezier naar Straatsburg komt, SIXT biedt altijd de beste huurauto’s om de stad of omgeving in te trekken. Als je met het vliegtuig aankomt, kun je direct bij de SIXT service op luchthaven Straatsburg een auto ophalen. Ben je met de trein? Dan is er de SIXT verhuur op het treinstation van Straatsburg. Vanaf beide locaties ben je na een korte rit al in het stadscentrum. Natuurlijk heb je bij SIXT altijd een ruime keuze uit handige Economy auto’s, maar er zijn bijvoorbeeld ook cabrio’s te huur. Wat je ook kiest, de medewerkers van SIXT staan altijd klaar om jou snel op weg te helpen.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Straatsburg

Voor ieder soort reis heeft SIXT het perfecte voertuig. Als je een auto huurt in Straatsburg om de stad te bezichtigen, dan is een Comfort, Economy, of Sedan handig. Natuurlijk is er ook meer luxe te verkrijgen, zoals SUV’s, Cabrio’s, Luxe- en Sportmodellen. Veel ruimte nodig? Dan zijn er bestel- en personenbusjes te huur. Je kunt de auto huren voor zolang als je wilt; er is zowel eendagshuur als langetermijn verhuur mogelijk. Tenslotte kun je altijd handige extra’s aanvragen, zoals een kinderstoeltje, een extra bestuurder, of navigatie.

strasbourg city content

Handige tips bij een bezoek aan Straatsburg

Benodigde documenten voor het huren van een auto in Straatsburg:

de bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en een identiteitskaart of paspoort.

Flexibele huuropties:

je kunt ervoor kiezen om later te betalen. Bij SIXT kun je bovendien kosteloos annuleren.

Autoverhuur onder 25 jaar in Straatsburg:

de minimale leeftijd om een auto te huren in Straatsburg is 18 jaar. Ben je jonger dan 25? Dan kan er een toeslag gerekend worden.

Wat te doen in Straatsburg

Het prachtige Straatsburg is de hoofdstad van de noord-Franse regio Elzas. Een bezoek aan deze stad is niet compleet zonder de authentieke kleine straatjes te bewonderen en de grote kathedraal te bezoeken. Het zou daarnaast bijna zonde zijn om geen bezoek te brengen aan de nabijgelegen natuurparken, zoals Vosges du Nord. Deze gebieden zijn uitstekend te bereiken met de auto.

Wat te doen in Straatsburg in de winter

Voor wie erop uit wil in de winter is Straatsburg een uitstekende bestemming. ’s Winters is Straatsburg bij uitstek geschikt voor een korte citytrip. Niet alleen is de stad bijzonder sfeervol verlicht, maar er is ook een beroemde kerstmarkt waar je al jouw kerstinkopen kunt doen. Kom je pas voor of na de kerst? Ook dan heeft de stad een bijzondere winterse sfeer.

Sixt luchthaven
locaties in Frankrijk

Zie alle luchthaven locaties