strasbourg city content
Autoverhuur
Strasbourg
Straatsburg

Auto huren Strasbourg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES
strasbourg city content

Het gemak en comfort van een auto huren in Strasbourg

Een auto huren in Strasbourg bij Sixt autoverhuur is dé oplossing om binnen korte tijd alle hoogtepunten van deze stad in het noordoosten van Frankrijk te ontdekken. U kunt met uw huurauto naar de kathedraal Notre Dame, de Opera, het Palais des Rohan of een bezoek brengen aan het gebouw van het Europees Parlement. Er is zo veel te zien in Strasbourg, een stad die bevolkt is sinds de Romeinse tijd en rijk is aan cultureel erfgoed. Met onze goedkope autoverhuur en 250 vrije kilometers, bent u heerlijk onderweg tijdens uw verblijf in Strasbourg. Kies voor autoverhuur in Strasbourg en bewonder al rijdend de gotische kathedralen en bruggen en moderne architectuur.

Meer
car window rain road
Kiezen voor Sixt autoverhuur in Strasbourg is een goede beslissing

Het is een goede beslissing om met een huurauto Strasbourg te leren kennen. Onze deskundige medewerkers in de autoverhuurlocatie bij Strasbourg Airport (SXB) zorgen ervoor dat u zo met uw nieuwe auto, stationwagen, sportwagen of SUV naar uw reisbestemming koers kunt zetten. Hetzelfde geldt voor ons tweede autoverhuurfiliaal bij het treinstation van Strasbourg, waar tevens de TVG hogesnelheidstrein aankomt en vertrekt naar Parijs. U hoeft niet in de rij te staan, temeer omdat u al thuis vanachter uw computer uw huurauto kunt uitkiezen op onze website en kunt boeken. Wij maken het u makkelijk, want reserveren kan ook via onze mobiele app of telefonisch (+31(0)23 56 986 56). In alle gevallen heeft u voordeel van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's.

guy driving car
Bepaal zelf uw route tijdens uw verblijf in Strasbourg

Strasbourg heeft de bezoeker veel te bieden. Daarbij wilt u niet beperkt worden in uw vrijheid of afhankelijk zijn van de lokale vervoersmogelijkheden. U kunt bij onze autoverhuur in Strasbourg elk maat of model auto huren. Van een nieuwe BMW, Mercedes, Opel en Ford tot een Citroën, Fiat, VW, Peugeot en Mini. Desgewenst kan ook een busje of vrachtauto worden gereserveerd. Een aanvullend navigatiesysteem en bijboeken van een extra bestuurder is handig als u veel op pad gaat. Rijd naar Petit France met zijn vakwerkhuizen en oude vestingwerken op het water. Of bezoek het museum van de moderne kunsten Musée d'Art Moderne et Contemporain. Door een auto te huren, bepaalt u zelf uw route.