Parijs CDG Airport 2E-F

Parijs CDG Airport 2E-F AUTOVERHUUR

adres

Terminal 2F - niveau arrivées, 95711 Paris Roissy

GDS-Code: CDG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:00 - 23:00

Vakanties:

06:00 - 23:00

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT Parijs Charles de Gaulle autoverhuur zo speciaal?

Flexibele openingstijden:

Parijs Charles de Gaulle autoverhuur is 24 uur geopend.
 

Altijd een ruim assortiment:

Van Franse merken tot luxe BMW's of Mercedes.

Veilig en comfortabel bij SIXT: 

De auto's zijn gemiddeld 3 maanden oud.

 

Altijd scherp geprijsd:

Betaalbare prijzen voor kwaliteitsauto's bij SIXT.

Parijs Charles de Gaulle luchthaven auto huren

Een auto huren op Parijs Charles de Gaulle luchthaven was nog nooit zo gemakkelijk. Bij SIXT vind je voor ieder wat wils. Wil je een automaat rijden? Die hebben we. Wil je een fijne kleine auto zodat je goed kunt manouvreren door de straten van Parijs? Ga voor onze charmante Fiat. Wil je liever pochen? Bij SIXT Parijs Charles de Gaulle luchthaven kun je auto's huren zoals Volkswagens en Toyota's maar ook allerlei luxe merken zoals Mercedes, BMW en Audi.Je boekt eenvoudig extra's bij zoals een kinderstoel, navigatie of een extra bestuurder.

 

Parijs Charles de Gaulle luchthaven auto huren

SIXT's locatie op Charles de Gaulle Parijs

De SIXT autoverhuurlocatie in Parijs Charles de Gaulle is te vinden in terminal 2, op de verdiepingen van de aankomsten. Een fijne centrale plek op het vliegveld aangezien de luchthaven terminals 1 tot en met 3 heeft. Zo is deze SIXTlocatie voor reizigers van en naar allerlei bestemmingen, binnen handbereik. Je kunt je SIXT auto 24 uur per dag en 7 dagen in de week terugbrengen. Onze SIXT locatie in Parijs Charles de Gaulle is bijna altijd bemand. Buiten deze openingstijden kun je je auto inleveren middels een sleutelbox in de parking van SIXT autoverhuur.

Ontdek Parijs met je huurauto

Het zal velen verbazen, maar Parijs is autovriendelijk. Deze miljoenenstad heeft nooit ten doel gesteld om auto's te weren en dus kun je prima de stad doorkruizen met je SIXT huurauto. De meeste attracties zijn dan ook goed aan te rijden, alhoewel je natuurlijk niet de enige zal zijn. Daarom kan het voorkomen dat je een straat verderop moet parkeren. Maar dat is het uitzicht vanaf de Eiffeltoren of op de Arc de Triomphe natuurlijk helemaal waard. Wil je je huurauto gratis parkeren in Parijs? Zelfs dat kan. Ga richting Bois de Boulogne of naar het romantische Bois de Vincennes.