Roissy

Auto huren Roissy – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Parijs Charles de Gaulle auto huren

Wil je een auto huren in Parijs Charles de Gaulle? Dat kan makkelijk bij SIXT. Onze locatie ligt direct aan de luchthaven, dus je kunt zo vanuit het vliegtuig je auto in. Geen bussen, trams of shuttles, gewoon meteen doorlopen. Het vliegveld is in Roissy, en als het niet te druk is onderweg ben je binnen een half uur in Parijs! Je kunt bij ons vrijwel alle voertuigcategorieën boeken. Denk aan handige familieauto’s, SUV’s, luxe- en sportmodellen, en zelfs bestelbusjes. Ook kun je je reservering compleet maken met handige extra’s zoals een tweede bestuurder, GPS of een kinderstoeltje.

Wat maakt Parijs Charles de Gaulle zo bijzonder?

Opening:

We hebben ruime openingstijden waardoor je reist met extra gemak.

Snel te vinden:

Onze SIXT-balie op Charles de Gaulle is makkelijk te vinden.

Flexibel:

Je kunt je auto van SIXT altijd terugbrengen wanneer je wilt, 24/7.

Betaalbaar:

Luxe die betaalbaar is: eersteklas auto’s voor scherpe prijzen.

SIXT's locatie Parijs Charles de Gaulle

Deze luchthavenlocatie is makkelijk te vinden. Als je landt met het vliegtuig volg je de bordjes naar de uitgang. Je auto huren in Parijs Charles de Gaulle was nog nooit zo makkelijk. Bij Terminal 1 vind je onze balie, bij deur 26. Onze oranje stand is makkelijk te herkennen. We staan je altijd te woord in Engels, dus het ophalen of terugbrengen gaat soepel. Verder hebben we uitgebreide openingstijden waardoor je vrijwel altijd bij ons terecht kunt voor het ophalen van je huurauto. En het terugbrengen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Breng je auto terug op het vliegveld bij T1, 2D of 2F.

Ontdek Parijs Charles de Gaulle met je huurauto

Parijs is natuurlijk geweldig, maar heb je de buitensteden- en wijken al eens een keer bezocht? Er is veel meer dan alleen de Eiffeltoren! Trek er op uit met je huurauto van SIXT en ontdek de bijzondere en minder bekende plekke buiten Parijs. Denk aan Montreuil, Saint Denis, Pantin, en Saint Ouen. De plekken waar de lokale mensen naartoe trekken als het ze te druk wordt in de stad, en broedplaatsen voor artiesten. Niet te missen dus!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties