city sf content people3
Autoverhuur
Roissy
Roissy

Auto huren Roissy – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES
city sf content people3

Met Sixt autoverhuur kunt u van uw vliegtuig rechtstreeks de huurauto in

Paris is één van de mooiste steden ter wereld, maar het is wel een stad die enorm van omvang is. Met een oppervlakte vergelijkbaar met die van de gemeente Utrecht is het niet gek dat u een auto nodig heeft om overal te kunnen komen. Maak het uzelf dan ook gemakkelijk en kies voor Sixt autoverhuur in Paris-Roissy, zodat u vanaf het vliegveld Charles de Gaulle rechtstreeks in de auto kunt stappen om de stad en de omgeving te verkennen. Dit is het vliegveld waar alle internationale vluchten binnenkomen, dus waar u ook vandaan komt: een auto huren Paris-Roissy, begint hier.

Meer
car trip winter
Kies voor optimaal gemak met een huurauto

Wij begrijpen dat een auto huren voor u zo makkelijk mogelijk moet zijn. Daarom bieden wij u een service aan die past bij deze tijd. Vanuit Nederland of alle andere plekken ter wereld kunt u alvast uw auto huren voor in Parijs. Daarvoor kunt u bellen naar een telefoonnummer, maar ook gebruik maken van het reserveringssysteem voor tablet, PDA of smartphone. Wij kunnen een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's doen. Daarmee zorgen we ervoor dat u altijd voordelig uit bent. Goedkope autoverhuur zorgt ervoor dat u geld overhoudt om in Parijs een drankje te drinken bij de Eiffeltoren of op de Champs Elysées.

friends joy outdoors
Voordelen van de beste service

U kiest niet voor niets voor het bedrijf waar u de beste service krijgt. U wilt immers onbeperkt kunnen genieten van uw verblijf en dan wilt u zich niet druk hoeven maken om uw vervoer. U heeft de mogelijkheid om uw auto 24 uur per dag in te leveren, dus kiest u zelf het moment dat u het beste uitkomt. Bovendien kunt u uw standaard huurauto uitbreiden met een navigatiesysteem dat u erbij kunt huren, of bijvoorbeeld een kinderzitje. Wilt u een auto huren Paris-Roissy om mee naar Disneyland te rijden? Dan is het goed om te weten dat ook uw kleine kinderen daar veilig aankomen. Bovendien is de autoverhuur Paris-Roissy voorzien van een all-risk verzekering. Ga de mooiste stad van Europa zorgeloos verkennen en rijd altijd in een nieuwe huurauto.

 

 

Jouw voordelen bij Sixt

Jouw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle locaties