airport generic 26
Parijs Orly Luchthaven West

Parijs Orly Luchthaven West AUTOVERHUUR

adres

Aeroport Orly-2, 94390 Orly

GDS-Code: ORY

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Op Orly Airport een auto huren voor een onbezorgd verblijf (ORY)

Nadat u geland bent op Orly Airport kunt u snel en probleemloos een goede auto huren bij Sixt. Bij onze autoverhuur wachten onze geroutineerde medewerkers u op om u met een goed advies terzijde te staan wanneer u belangstelling heeft voor een huurauto. Wanneer u een auto bij ons huurt bent u altijd verzekerd van een eersteklas vervoermiddel dat er keurig uitziet en in nieuwstaat verkeert. Wij laten u uitsluitend vertrekken met een deugdelijke huurauto die precies voldoet aan uw wensen en financiële mogelijkheden.

airport generic 26
Bekijk meer Bekijk minder
business trip

De autoverhuur van Sixt staat altijd voor u klaar!

U kunt op Orly Airport bij ons een auto huren op de locatie Orly-Ouest 94547 Paris, waar u op werkdagen van 07:00 tot 23:00 welkom bent en in het weekend en op feestdagen van 07:30 tot 22:30 uur. Vanaf onze locatie rijdt u binnen de kortste keren Parijs binnen of kunt u via het grote wegennet rondom de luchthaven beginnen aan een reis naar uiteenlopende plaatsen in heel Frankrijk. Als zuidelijke voorstad van Parijs is Orly een perfecte uitvalbasis voor al uw toeristische of zakelijke bestemmingen.

girl passenger mirror car

Voor de juiste prijs de juiste auto huren

Onze ervaren medewerkers zoeken altijd naar de beste en voordeligste mogelijkheid om een auto te huren in uw specifieke situatie. U betaald bij ons geen cent teveel en u vertrekt te allen tijde vanuit Orly met een veilige comfortabele auto die in nieuwstaat verkeert. Daarbij krijgt u van ons alle officiële documenten mee die bij de auto en de huurovereenkomst horen. Wij hebben praktische stadsauto's in ons wagenpark bij Orly Airport en ook kunt u bij ons terecht voor een degelijke gezinsauto of een luxe businesswagen uit het hogere segment.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 4.3 / 815 Beoordelingen

emmanuel m.

(Translated by Google) Super welcome !!

 

(Original)

Super accueil!!

philou p.

(Translated by Google) Staff available and friendly

quick formalities

nickel vehicle as usual

 

(Original)

Personnel disponible et sympathique

formalités rapides

véhicule nickel comme d habitude

SCI L.

(Translated by Google) Good reception, old data kept in memory so less time spent at the counter, large choice of vehicles, competitive price. Very pleasant staff!

 

(Original)

Bon accueil, données anciennes gardées en mémoire donc moins de temps passé au comptoir, grand choix de véhicules, tarif compétitif . Staff tres agréable!