Parijs Orly Luchthaven West

Wat maakt Parijs Orly Luchthaven West zo speciaal?

Top locatie:

Gelegen in Orly luchthaven (ORY) met snelle verbinding naar de stad.

24 uur terugbrengen:

Breng jouw huurauto terug op elk gewenst moment van de dag.

Luxe voertuigen:

Niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens luxe en comfortabel.

Scherpgeprijsd:

Ontdek Parijs op gemak met huurauto’s voor elk budget.

Parijs Orly Luchthaven West Autoverhuur

Huur een auto bij Parijs Orly Luchthaven West Autoverhuur en je rijd zo vanaf het vliegveld de stad in. Met ruime keuzes aan voertuigcategorieën is er zeker een huurauto die aan jouw eisen voldoet. Kies bijvoorbeeld voor een cabrio terwijl de zon schijnt en je vanuit je huurauto volop van de stad kan genieten. Of kies voor een SUV en neem het hele gezin mee om de rijke stad te ontdekken. Kies voor een navigatiesysteem als boekbare extra zodat je de stad bijtijds kan ontdekken. Ontdek waarom een auto huren op de luchthaven in Parijs ideaal is voor jouw verblijf in de Franse hoofdstad.

Parijs Orly Luchthaven West Autoverhuur

SIXT’s locatie op Parijs Orly Luchthaven West

Bij Parijs Orly Luchthaven West Autoverhuur kies je een huurauto die bij jou past en je Parijs op gemak kan ontdekken. Voor aankomsthallen 1, 2 en 3 vind je onze balie bij aankomsthal 1 op niveau 0, dichtbij deur 15A. Voor aankomsthal 4 kan je de gratis shuttlebus Orlyval nemen naar aankomsthal 1. Met de auto volg je Orly Aeroport 2.3 en parkeerplaats P3 en sla je linksaf bij “car rentals”. Om je huurauto terug te brengen parkeer je deze gemakkelijk op het SIXT parkeerplaats bij aankomsthal 2, parkeerplaats P3 op niveau -1. De sleutels kan je achterlaten in het sleutelkastje.

Ontdek Parijs met jouw huurauto

Met je huurauto kan je vanaf het vliegveld niet alleen de prachtige stad van Parijs ontdekken, maar is Versailles maar 40 minuten rijden en dus zeker ook de moeite waard. Hier kan je namelijk het kasteel van Versailles bezoeken. Natuurlijk zijn de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Champs-Élysée in Parijs niet te missen. Bezoek één van de talloze musea die de stad te bieden heeft zoals het Louvre of Centre Pompidou. Of geniet van de verschillende Franse lekkernijen zoals macarons bij Ladurée.